Life

Armin Nicoară, adevărul despre situația financiară. De ce locuiește în casa soției sale, Claudia Puican

Armin Nicoară, detalii despre partea materială și bani. Motivul pentru care stă în apartamentul artistei Claudia Puican.
24.11.2022 | 21:41
Armin Nicoara adevarul despre situatia financiara De ce locuieste in casa sotiei sale Claudia Puican
Armin Nicoară, detalii despre partea materială și bani. Motivul pentru care stă în apartamentul Claudiei Puican. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumitul saxofonist a spus adevărul despre situația financiară. De ce locuiește în casa soției sale, cu care s-a căsătorit în urmă cu foarte puțină vreme. Cântărețul în vârstă de 27 de ani a dat cărțile pe față abia acum.

Armin Nicoară, detalii despre partea materială și bani. Motivul pentru care stă în apartamentul Claudiei Puican

Armin Nicoară a oferit detalii despre partea materială și banii pe care-i câștigă, după ce la urechile sale au ajuns zvonuri conform cărora soția sa, Claudia Puican, ar sta cu el din acest punct de vedere. De fapt, adevărul este altul.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul artist, care a cântat până acum alături de Vlăduța Lupău, Georgiana Lobonț sau Mirela Vaida, a subliniat că locuiește în apartamentul partenerei sale de viață. În prezent, casa vedetei se află în construcție.

„Să distrugem mitul ăsta cum că ea stă pe banii mei. De trei ani de zile eu stau pe banii Claudiei, eu stau la Claudia acasă pentru că ea și-a luat un apartament în urmă cu câțiva ani și eu m-am mutat la ea.

ADVERTISEMENT

Eu nu plătesc nicio cheltuială, stau pe banii ei. Dar acum în viitorul apropiat eu sper să îmi termin și eu casa mea pentru că sunt în lucru cu ea. Cea din România.

Dar acum Claudia mi-a spus că trei ani nu va plăti nimic și va sta pe banii mei. Și i-am spus că eu nu voi plăti bani la curent pentru că am pus panouri solare”, a mărturisit Armin Nicoară într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Armin Nicoară și Claudia Puican, un cuplu modern și unit

Armin Nicoară și Claudia Puican formează de câțiva ani un cuplu modern și unit. Cei doi artiști de muzică de petrecere sunt împreună atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Finalul de an îi găsești pe cântăreți departe de România. Frumoasa blondină i-a făcut cadou vedetei o vacanță în Seychelle, acolo unde urmează să se relaxeze după un an în care au muncit foarte mult.

ADVERTISEMENT

Concertele, spectacolele și evenimentele i-au ținut pe Armin Nicoară și Claudia Puican să stea mai puțin pe acasă, însă aproape de cei care îi iubesc și le ascultă muzică.

ADVERTISEMENT