Life

Armin Nicoară are planuri mărețe: „Trebuie să o cer de soție”. Ce i-a transmis Claudia Puican

07.04.2021 | 18:44
Armin Nicoara are planuri marete Trebuie sa o cer de sotie Ce ia transmis Claudia Puican
Armin Nicoară are planuri mărețe: „Trebuie să o cer de soție". Ce i-a transmis Claudia Puican Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Armin Nicoară are planuri mărețe cu privire la viitorul alături de Claudia Puican. Artistul a precizat că trebuie să o ceară de soție. Răspunsul femeii a venit rapid, ea i-a transmis că ar fi cazul să se grăbească.

Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Se pare că sunt pregătiți pentru marele pas, căsătoria, însă au parte de un impediment destul de serios.

ADVERTISEMENT

Armin Nicoară dorește ca nunta lor să fie un eveniment măreț. Acest lucru nu prea e posibil în condițiile în care valul al treilea al pandemiei impune măsuri restrictive pentru prevenirea răspândirii virusului.

Armin Nicoară are planuri mărețe: „Trebuie să o cer de soție”. Ce i-a transmis Claudia Puican

Armin Nicoară își dorește să se căsătorească cu iubita lui, dar aceasta nu este singura sa dorință. Bărbatul vrea un eveniment important, cea mai mare nuntă din țară. Pandemia de coronavirus îi cam strică planurile.

ADVERTISEMENT

„M-am hotărât că trebuie să o cer de soție și să îmi fie alături tot restul vieții. Vreau să fie ceva grandios. Dacă fac o nuntă în perioada asta, nici măcar nașii nu încap la masă și așa eu vreau să fie cea mai tare nuntă din România,” a declarat artistul, potrivit Wowbiz.

Claudia Puican a dezvăluit că argumentele de mai sus i-au fost explicate și ei. Totuși, femeia abia așteaptă ca partenerul de viață să-i pună marea întrebare.

ADVERTISEMENT

„El tot mă amenință că ne căsătorim. Și îmi spune că vrea să fie ceva mai special. Și tot îi cer să grăbim lucrurile. Dar el îmi spune că vrea să fie ceva ce să vadă toată România”, a spus femeia, potrivit sursei citate mai sus.

Cântăreața a explicat că cei doi formează deja o familie. Cu toate acestea, bărbatul trebuie să facă marele pas: „eu îl înțeleg pe el pentru că el încă este un copil. Noi fetele ne maturizăm mai repede. Facem toate treburile, iar el mai are de copilărit”.

ADVERTISEMENT

„Are 25 de ani și i-am zis că e momentul să ne căsătorim, să îmi dea inelul. Noi oricum considerăm că am format o familie, stăm împreună de un an și ceva. Deja suntem o familie. Dar i-am zis că de ochii lumii trebuie să îmi dea și inelul,” a precizat ea.

ADVERTISEMENT