Life

Armin Nicoară, cadou de mii de euro. Iubita sa, Claudia Puican, nu s-a uitat la bani

Armin Nicoară a împlinit recent vârsta de 26 de ani, moment perfect pentru a primi cele mai frumoase și mai impresionante cadouri din partea celor dragi.
09.08.2021 | 23:21
Armin Nicoara cadou de mii de euro Iubita sa Claudia Puican nu sa uitat la bani
Armin Nicoară, cadou de mii de euro. Iubita sa, Claudia Puican, nu s-a uitat la bani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Celebrul safoxonist este cunoscut pentru faptul că iubește bijuteriile și hainele, partenera sa de viață având o alegere extrem de dificilă atunci când este vreo ocazie specială în viața artistului.

Claudia Puican nu prea știe ce să-i achiziționeze vedetei și preferă să meargă cu el să-și aleagă singur. Așa a făcut și acum când s-au îndreptat direct spre un magazin de accesorii dintr-un mall timișorean.

ADVERTISEMENT

Mofturos din fire, saxofonistul din formația Vlăduței Lupău a avut o alegere extrem de dificilă când s-a văzut în fața bijuteriilor încărcate cu diferite pietre prețioase.

Claudia Puican, atentă la nevoile lui Armin Nicoară. Ce cadou impresionant i-a oferit

Dacă inițial Armin Nicoară a părut interesat de câteva inele, în cele din urmă și-a îndreptat atenția spre alte bijuterii, cum ar fi lănțișoarele sau paharele îmbrăcate în Swarovsky.

ADVERTISEMENT

„Armin este foarte dificil. Să își aleagă singur cadoul. Pun pariu ca dacă ii cumpăr eu ceva, în doua zile nu o să-l mai poarte”, a mărturisit Claudia Puican, în show-ul „Chef de viață”, de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Cântărețul a probat mai multe bijuterii cu diamante și alte pietre prețioase, dar niciuna dintre variante nu l-a mulțumit pe deplin, deși vânzătoarea i-a arătat ultimele apariții.

ADVERTISEMENT

Ulterior, vânzătoarea, care îl știa pe Armin Nicoară, i-a oferit cadou un superb inel și a scos piesa de rezistență care i-a furat imediat ochii artistului, o pereche de căști lucrate manual cu peste 2.000 de pietre Swarovsky.

Prețul nu a fost un impediment pentru iubita vedetei, Claudia Puican neuitându-se la bani, mai ales că era vorba de ziua de naștere a saxofonistului.

ADVERTISEMENT

Și pentru că dintr-un magazin nu se pleacă niciodată cu mâna goală, frumoasa blondină nu a ezitat să cumpere și cele două pahare, unul alb și altul negru, perfecte pentru deplasările prin țară.

Armin Nicoară și Claudia Puican, protagoniștii unui reality show

„Chef de viață” este cel mai recent reality show de la Antena Stars. Emisiunea îi are protagoniști pe Armin Nicoară și partenera sa de viață, Claudia Puican, dar și familia celebrului saxofonist și a iubitei sale.

Cei doi artiști își pun viața pe tavă și le arată telespectatorilor întâlnirile de afaceri la care iau parte, timpul petrecut cu cei dragi, sesiunile de shopping sau înregistrările din studio, totul începând cu data de 2 august.

Emisiunea este difuzată de două ori pe săptămână, luni și marți, de la ora 19:00, propunerea producătorilor onorându-l pe Armin Nicoară, care a devenit cunoscut în urmă cu numai 3-4 ani.

ADVERTISEMENT