Life

Cum a încercat Armin Nicoară și să surprindă iubita, la aniversare? Claudia Puican a început să plângă

Armin Nicoară a vrut să își surprindă iubita, pe Claudia Puican, cu ocazia onomasticii artistei care poartă și numele de Ștefania, motiv pentru care i-a făcut un cadou extravagant.
30.12.2021 | 13:44
Cum a incercat Armin Nicoara si sa surprinda iubita la aniversare Claudia Puican a inceput sa planga
Armin Nicoara i-a facut o surpriza de proportii iubitei sale, CLaudia Puican, de aniversarea acesteia Foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Armin Nicoară și Claudia Puican se iubesc de mai bine de trie ani și, în ciuda derapajelor pe care le-au avut în relația lor, par să fie din ce în ce mai aproape de o căsătorie, cei doi locuind, deja, împreună și răsfățându-se cât de des pot.

Iar cum pe Claudia o cheamă și Ștefania, și este și născută în ziua de nume, Armin Nicoară a avut grijă ca la aniversarea frumoasei sale iubite și parteneră de scenă și îi facă o surpriză de proporții, cântăreața izbucnind în plâns.

ADVERTISEMENT

Cum a surprins- Armin Nicoară pe Claudia Puican la onomastică

După ce, ani la rândul, Armin Nicoară a părut mai puțin implicat în relația pe care o avea cu Claudia Puican, sfârșitul lui 2021 demonstrează că, în sfârșit, Regele Saxofonului din Banat și-a dat seama ce sentimente nutrește pentru blondină.

Și, pentru a-i dovedi dragostea pe care i-o poartă a decis să îi facă o surpriză romantică de ziua ei de nume, Claudia purtând și numele de Ștefania și fiind născută chiar în ziua de Sf. Ștefan. Așa că, pentru a se asigura că blondina va ține minte momentul, Armin Nicoară a fost cât se poate de atent.

ADVERTISEMENT

Astfel, Claudia Puican a avut surpriza să primească un buchet uriaș de trandafiri roșii, declarații de dragoste fierbinți și, pentru că Armin Nicoară nu se prea pricepe la cumpărături dedicate domnișoarelor, un cadou practic. Mai exact, câteva bancnote de 50 de euro, suma primită de Claudia Puican fiind suficientă pentru ca artista să își cumpere orice și-ar putea dori.

Claudia Puican a plâns când a văzut cadoul de la Armin Nicoară

“Țiți la mulți ani, e ziua ta, Țiți. (…) Haide nu mă ține cu astă în mână.(…) Să nu zici că doar flori ți-am luat. Am zis că îți cumperi tu cadou.(…) m-au ajutat prietenele tale, că eu nu m-am prins.(…) Ai crezut că am uitat.(…) Te iubesc”, a declarat Armin Nicoară, în videoclipul postat de Claudia Puican, pe contul ei de socializare.

ADVERTISEMENT

Iar în momentul în care a văzut ce a primit și a auzit declarațiile de dragoste ale lui Armin Nicoară, Claudia Puican a izbucnit în plâns, emoția momentului copleșind-o pe cântăreață.

“Dar cum te-ai gândit tu? Uite ce cadou mi-ai făcut, m-ai făcut să și plâng acum”, a spus Claudia Puican, vărsând lacrimi de fericire.

ADVERTISEMENT

Armin Nicoară și Claudia Puican, relație cu nabădăi

Relația dintre Armin Nicoară și Claudia Puican împlinește, peste câteva zile, patru ani, cei doi având însă o iubire cu năbădăi până de curând. De altfel, saxofonistul a și fost prins, în câteva rânduri, de frumoasa lui iubită pe când ”călca strâmb”, FANATIK difuzând chiar și imagini din momentul în care Armin cocheta cu alte femei.

Cu toate acestea, de ceva vreme încoace, între Armin și Claudia lucrurile par să se mai fi liniștit, iar cei doi au început să își facă, din nou, planuri pentru nuntă după ce, din cauza pandemiei, au tot amânat momentul.

În altă ordine de idei, Claudia Puican este foarte îngrijorată cu privire la viitorul unei familii alături de Armin Nicoară, ea dorindu-și enorm să facă copii, iar boala de care suferă saxofonistul îi ridică probleme acestuia.

,,Ne dorim din tot sufletul să avem un copil. La Armin este o mica problemă, el având diabet de la vârsta de 15 ani, mă gândesc că de aici este problema”, s punea Claudia Puican, în vară, în momentul în care cei doi au consultat un medic specialist.

Până la nuntă și copil însă, Claudia Puican și Armin Nicoară își văd de relația pe care o au ca și iubiși, dar și ca parteneri de scenă, cei doi fiind nedezlipiți în momentul în care sunt chemați la diverse evenimente pentru a cânta muzică de petrecere.

ADVERTISEMENT