Life
notix pixel id

Armin Nicoară, dezvăluiri despre cununia cu Claudia Puican și copil: „Duhovnicul mi-a zis”

Armin Nicoară visează la nunta cu partenera sa, Claudia Puican și își dorește foarte mult să facă și un copil. Saxofonistul a vorbit cu FANATIK despre viața sa personală.
07.01.2022 | 12:21
Armin Nicoară, dezvăluiri despre cununia cu Claudia Puican și copil: „Duhovnicul mi-a zis”
Armin Nicoară și Claudia Puican sunt deciși să se căsătorească. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

2022 ar putea fi anul în care Armin Nicoară să-și pună pirostriile! Artistul este mai decis ca niciodată să ducă relația pe care o are cu Claudia Puican la nivelul următor.

Numai că… există o mare piedică. Celebrul cântăreț de muzică de petrecere vrea să se asigure că lucrurile vor evolua favorabil în societate, dată fiind pandemia și restricțiile impuse de 2 ani încoace.

În vârstă de 27 de ani, Armin Nicoară vrea să se termine odată perioada de incertitudine și să facă anumite schimbări pe plan personal.

ADVERTISEMENT

Armin Nicoară ar vrea să se căsătorească anul ăsta, dar nu-i dă pace pandemia

Relația cu Claudia Puican merge ca pe roate, iar planurile lor de viitor se potrivesc de minune. Amândoi își doresc nespus de mult un copil, dar nu vor să îl facă înainte de a ajunge în fața altarului.

În urmă cu ceva timp, Armin declarase că i-a fost teamă să facă un copil pentru că nu ar vrea să îi moștenească boala. Acesta suferă de diabet, însă în urma unor discuții cu medicii, tânărul a spus că lucrurile sunt în ordine. A mai scăpat de această teamă, însă nu are de gând să facă un copil până nu pune la cale cununia cu aleasa inimii sale.

ADVERTISEMENT

„Într-adevăr am fost la o clinică, pentru că m-am preocupat ca viitorul meu copil să nu îmi moștenească boala. Am fost apoi la un duhovnic să aflu ce mă sfătuiește să fac.

Duhovnicul mi-a zis: până nu faci logodna, nu are rost să încerci să faci un copil. Cumva, aștept să fac cununia cu Claudia. Să vedem dacă va fi posibil anul acesta, căci vreau să fac o nuntă mare, să nu fie prea multe restricții, să am invitați mulți care să se bucure alături de noi”, a declarat Armin Nicoară pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Saxofonistul și iubita sau au în plan să plece în Mexic sau Maldive

Până la cununie, cuplul Nicoară-Puican vrea să profite de perioada aceasta lipsită de evenimente. Porumbeii au în plan niște vacanțe în locuri îndepărtate.

Armin și Claudia și-ar dori să meargă în viitorul apropiat în Mexic sau Maldive. Dacă până acum saxofonistul a cam stabilit itinerariul, de data asta lasă totul în seama iubitei sale.

ADVERTISEMENT

„O să decidă Claudia Puican care va fi următoarea noastră destinație. Vrea să decidă ea. Dar ne-am gândit la Mexic și Maldive până acum”, a mai dezvăluit Armin.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri