Life

Armin Nicoară, dezvăluire despre căsnicia cu Claudia Puican: “Mai vreau și eu altceva”

Armin Nicoară a făcut o dezvăluire despre căsnicia cu Claudia Puican și a recunoscut că își dorește și altceva, câteodată.
23.11.2022 | 07:10
Armin Nicoara dezvaluire despre casnicia cu Claudia Puican Mai vreau si eu altceva
Dezvăluirea făcută de Armin Nicoară despre căsnicia cu Claudia Puican. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Armin Nicoară și Claudia Puican au vorbit despre căsnicia lor, iar saxofonistul a făcut o dezvăluire. Artistul a recunoscut că, uneori, mai vrea și altceva.

Armin Nicoară, dezvăluire despre mariajul cu Claudia Puican. Ce își dorește saxofonistul

Claudia Puican și Armin Nicoară s-au cununat civil și religios la finalul lunii septembrie, atunci când au făcut o petrecere cu persoanele apropiate.

ADVERTISEMENT

Invitați în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu, cei doi au recunoscut că mai apar și probleme în relația lor, mai ales că petrec foarte mult timp împreună. Atunci când au timp liber, fiecare dintre ei pleacă la părinții lui pentru a se deconecta.

Saxofonistul a recunoscut că are momente în care simte nevoia de ceva nou, adică de o altă femeie în preajma lui, iar partenera de viață îl înțelege.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Claudia Puican a fost supusă de soțul ei la un test. Blondina a spus despre soțul ei că vorbește mult, dar acționează mai puțin.

“Trebuie să mă înțelegeți și pe mine, mai vreau și eu altceva. Suntem o familie deschisă, Claudia tot timpul mă înțelege, nu cred că e geloasă.”, a spus Armin Nicoară la Exclusiv VIP, de la Prima TV, fiind completat imediat de soția lui, care a spus că îl cunoaște foarte bine și că ar ști dacă acesta nu ar fi sincer.

ADVERTISEMENT

“Îl cunosc atât de bine pe Armin, după privire. Dacă mă minte acum sau spune ceva, eu îl cunosc, eu știu ce gândește.”, a spus cântăreața.

“Crezi că am dormit cu altă solistă acum câteva seri?”, a întrebat-o saxofonistul pe partenera lui de viață, supunând-o, astfel, la un test.

ADVERTISEMENT

“Nu știu, nu pot să-mi dau seama… nu, nu ai fost. Nu are unde să meargă, dacă stă 24 din 24 de ore cu mine.

Armin e bun de gură, dar la fapte nu, e un băiat bun., a fost răspunsul Claudiei Puican.

Ce condiție i-a pus Claudia Puican lui Armin Nicoară, dacă îi va fi infidel

Recent, Armin Nicoară a făcut dezvăluiri, pentru FANATIK, despre relația cu partenera sa de viață.

Artistul a recunoscut că, la un moment dat, a fost la un pas să fie prins de Claudia Puican. Cântăreața i-a spus, totuși, că dacă are de gând să o înșele, să o lase să-l privească în timp ce are relații intime cu altă femeie.

“Mi-a spus așa: te las să faci ce vrei, cu cine vrei, dar mie să-mi dai voie să mă uit la voi (râde, n. red.).

Dacă vrei să mergi cu altă fată, trebuie să fiu cu voi în cameră. Și puteți să faceți ce vreți! Ce să mai fiu infidel… Dacă e ceva, îi spun direct…”, a declarat saxofonistul pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT