Life

Armin Nicoară și-a pus averea la adăpost. Se căsătorește cu Claudia Puican doar cu contract prenupțial

Armin Nicoară a programat oficial nunta cu Claudia Puican, dar a avut grijă să-și pună averea la adăpost înainte de căsătorie.
07.09.2022 | 13:57
Armin Nicoara sia pus averea la adapost Se casatoreste cu Claudia Puican doar cu contract prenuptial
Armin Nicoară și Claudia Puican se căsătoresc cu contract prenupțial. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Armin Nicoară și Claudia Puican au stabilit, oficial, data nunții, dar, în ciuda faptului că își vor jura iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, artistul nu a vrut să împartă și averea, astfel că au semnat un contract prenupțial.

Armin Nicoară și Claudia Puican, nuntă cu contract prenupțial. Fiecare va fi cu banii lui

Claudia Puican și Armin Nicoară s-au logodit cu mare fast în Turcia, în urmă cu câteva luni. Totuși, nunta întârzia să apară, astfel că frumoasa blondină i-a oferit iubitului său un ultimatum.

ADVERTISEMENT

Gândul că ar putea să o piardă l-a speriat pe Armin, prin urmare, a făcut toate demersurile necesare, iar pe 27 septembrie va avea loc marele eveniment.

Cei doi îndrăgostiți au amânat, însă, petrecerea de nuntă, pe motiv că sunt mult prea ocupați și obosiți pentru a se ocupa de asta chiar acum.

ADVERTISEMENT

„Mi-a zis, ‘Armin, eu nu mai aștept. Dacă nu vii acum cu mine la primărie, gata. Plec, nu mai stau cu tine!’.  (…) În sfârșit o să ajung în fața lui Dumnezeu și a primarului”, a declarat Armin Nicoară pentru Antena Stars. 

„Nu o să fie nimic de împărțit”

În ciuda faptului că își vor jura iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, Armin Nicoară este precaut, astfel că el și viitoarea lui soție au semnat un contract prenupțial.

ADVERTISEMENT

Cântărețul este de părere că așa nu avea niciunul de suferit în cazul în care, în viitor, se vor certa, iar unul dintre ei va decide să plece de acasă.

„Dacă de acum încolo se întâmplă ceva, nu o să împărțim sau chestii de genul! Pentru că mă încurcau foarte mult cu actele. Trebuia să schimb actele de casă și multe altele. Atunci, am rămas fiecare pe cont propriu. 

ADVERTISEMENT

Dacă vine vreun copil, atunci, vedem cum se face. Dar acum dacă se întâmplă ceva, dacă ea pleacă sau eu plec, nu o să fie nimic de împărțit.

Eu fac banii mei, ea face banii ei. Ieri am rezolvat-o. Am fost și la notar”, a adăugat Armin Nicoară.

ADVERTISEMENT