Life

Armin Nicoară și Claudia Puican au ales deja numele copilului! E extrem de rar: ”Deosebit, de sfânt”

Ce nume deosebit au ales Armin Nicoară și Claudia Puican pentru viitorul lor copil. Va purta numele unui sfânt important.
19.05.2023 | 17:30
Armin Nicoara si Claudia Puican au ales deja numele copilului E extrem de rar Deosebit de sfant
Armin Nicoară și Claudia Puican. Sursa/instagram.com. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Armin Nicoară și Claudia Puican își doresc mult un copil și lucrează intens pentru a-și îndeplini această dorință. În exclusivitate pentru FANATIK, Claudia Puican ne-a dezvăluit ce nume special au ales pentru viitorul lor copil. Mai mult decât atât, artista ne-a povestit și care este motivul pentru care nu au reușit încă să devină părinți.

Armin Nicoară și Claudia Puican au ales numele copilului

Armin Nicoară și soția sa, Claudia Puican sunt pregătiți să devină părinți. I-am întrebat dacă își doresc băiat sau fată, însă amândoi au spus că nu are importanță, vor doar ca micuțul să fie sănătos. Cei doi soți au ales deja numele copilului, un nume deosebit, cu o însemnătate aparte.

ADVERTISEMENT

“Noi ne dorim foarte mult copii, dar nu putem spune că vrem băiat sau fată. Să fie sănătos, asta e cel mai important. Pentru mine, prima dată e important să am primul copil, să văd cum e.

Dacă e greu, dacă îmi e ușor, iar apoi dacă văd că nu e greu, aș vrea să mai fac unul. Dar să văd cum e cu primul. Nu am preferințe, să fie fată, băiat, sau chiar gemeni, orice ar fi. Tot ce vreau este să fie bine și să fie copilul sănătos, pentru că văd foarte multe nenorociri în jur. Nici nu vreau să mă mai gândesc. Cea mai importantă e sănătatea din punctul meu de vedere.

ADVERTISEMENT

Stăm așa în casă și ne gândim la numele pe care îl va avea copilul nostru. Noi am fost și la un preot și am ales numele deja. Va avea un nume deosebit, un nume de sfânt. Dacă vom avea un băiat îi vom pune numele Efrem, iar dacă va fi fată o va chema Efrema”, a declarat Claudia Puican pentru FANATIK.

Cum au ales cei doi soți numele copilului “Am făcut o promisiune”

Numele pe care vor să îl pună viitorului copil Claudia Puican și Armin Nicoară nu a fost ales întâmplător. Cei doi merg la un preot, care i-a îndrumat în alegerea acestui nume special. Iar cei doi au făcut o promisiune în fața lui Dumnezeu. Atunci când vor fi binecuvântați cu un copil, îi vor pune numele unui sfânt foarte cunoscut.

ADVERTISEMENT

“Preotul ne-a spus că Efrem e un nume de sfânt. Este acea icoană cu sfântul Efrem, făcătoare de minuni, din care iese mir. Și atunci am făcut o promisiune acolo, dacă ne ajută bunul Dumnezeu să avem un copil îi vom pune acest nume.

Oricum și eu și Armin avem nume de sfinți. Pe mine mă mai cheamă și Ștefania, pe Armin îl cheamă și Vasile, așa că am vrea să-i punem și copilului un nume de sfânt”, a mai adăugat Claudia Puican.

ADVERTISEMENT

Care este motivul pentru care Armin Nicoară și soția sa nu au reușit să aibă copii până acum “Va trebui să facem in vitro”

Cei doi artiști își doresc mult să aibă un copil. Cu toate acestea, problemele de sănătate cu care s-a confruntat Armin Nicoară au stat în calea fericirii lor. Claudia Puican ne-a povestit că Armin are dificultăți din pricina diabetului. Tocmai de aceea nu vor putea face un copil pe cale naturală. Așadar, cei doi fac tratamente și drumuri periodice la un spital din Franța, pentru ca dorința lor să se transforme în realitate.

“Armin ar vrea să mergem în vacanță, dar noi anul ăsta avem niște probleme și trebuie să mergem la spital. Noi mereu facem drumuri la spital și nu putem rezerva nicio vacanță anul acesta. El ar vrea să meargă în Turcia, dar trebuie să mai aștepte. Vrem să rezolvăm această problemă de sănătate.

Armin nu și-a respectat programul și tratamentul cu glicemia atunci când s-a îmbolnăvit, la 16 ani. Până la 21 de ani, atunci când l-am cunoscut eu, el și-a dereglat organismul și din cauza asta atunci când l-am cunoscut, el nici nu vedea bine. Din cauza asta era foarte slab și tot de asta nu poate să facă copii pe cale naturală și tocmai de aceea va trebui să facem prin fertilizare in vitro.

Toate chestiile acestea l-au afectat. I-a spus și doctorul că el a fost inconștient atunci când a fost tânăr, nu s-a gândit la ce va fi mai târziu și că îl va afecta din multe puncte de vedere. Tot ce a făcut Armin atunci, acum le trage.

A înaintat în vârstă și își dă seama că sunt niște probleme acolo, dacă el nu și-a ținut glicemia sub control. Au rămas niște probleme, pe care acum încercăm să le rezolvăm. Avem noroc pentru că suntem încă tineri.

Noi mergem la un spital din Paris și ne-a spus și doctorul de acolo să stăm liniștiți că suntem tineri, vom avea copii, să nu ne facem probleme. Doar că trebuie mers, investigat, făcute analize”, a mai spus Claudia Puican pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT