Life

Armin Nicoară și Claudia Puican au dat cărțile pe față. Care este adevărul despre relația lor

27.01.2021 | 16:11
Armin Nicoara si Claudia Puican au dat cartile pe fata Care este adevarul despre relatia lor
Armin Nicoară și Claudia Puican au dat cărțile pe față. Care este adevărul despre relația lor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Armin Nicoară și Claudia Puican au dat cărțile pe față, după ce în ultima perioadă s-a zvonit că au luat decizia de a merge pe drumuri separate. Renumitul saxofonist și iubita sa au vorbit acum despre ce întâmplă cu adevărat în relația lor. 

Cunoscutul artist a mărturisit că a amânat să o ceară pe frumoasa blondină în căsătorie din cauza unor mici neînțelegeri, dar și pentru că nu este încă pregătit să fac acest pas în plină pandemie de coronavirus. Pe de altă parte, iubita sa susține că nu are nevoie de un inel de logodnă.

ADVERTISEMENT

Saxofonistul din Banat a vorbit deschis despre povestea de dragoste pe care o are cu Claudia Puican, precizând că a încercat să remedieze certurile și discuțiile. Așa a ajuns Armin Nicoară să-și ducă iubita într-o vacanță, în Zanzibar, unde să uite de toate neplăcerile.

Armin Nicoară și Claudia Puican, adevărul despre povestea lor de dragoste

„Noi în relația noastră suntem mai bezmetici. Au fost câteva certuri, ca în orice viață de cuplu, dar am încercat să remediez problema și am zis «haide Claudia să mergem într-o vacanță».

ADVERTISEMENT

Am vrut să o cer, dar acum sunt două probleme. Primul, din cauza pandemiei. Nu vreau să fac o petrecere doar eu și cu ea. Eu vreau o petrecere un pic mai deocheată, un pic mai fastuoasă.

A doua problemă, cum s-a scris și prin ziare, au fost mici certuri prin care am căzut de comun acord că nu suntem pregătiți”, a declarat Armin Nicoară pentru Antena Stars, informează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Claudia Puican a ținut să sublinieze că nu are nevoie de o bijuterie pentru a forma o familie cu iubitul ei. Cântăreața și Armin Nicoară locuiesc deja împreună, lucru pe care blondina îl consideră mai presus decât un inel de logodnă.

„Toată lumea, și pe site-urile de socializare toată lumea vrea să-mi dea inelul. Părerea mea este că noi deja locuim împreună și suntem ca o familie. Pentru mine un inel nu contează așa mult, dar ca să fie de ochii lumii, trebuie să dai și inelul, Armin.

ADVERTISEMENT

Am vorbit cu el și despre nuntă și visăm la ziua în care o să ne căsătorim și o să fie veselie. Ne gândim să avem mii de invitați, artiști care mai de care, dar să treacă pandemia”, a spus la rândul ei artista.

Armin Nicoară și Claudia Puican sunt împreună de aproximativ 4 ani, lumea din jurul lor așteptându-se în orice clipă să ajungă în fața altarului. Nunta, așa cum au dezvăluit chiar ei, va avea loc la momentul potrivit pentru că visează să fie una mare, fără restricții.

ADVERTISEMENT