Life

Armin Nicoară și Claudia Puican au dat lovitura. Cum arată noua locuință a celor doi. ”E de vis”

Armin Nicoară și Claudia Puican se pot declara cu adevărat împliniți. Cei doi au dat marea lovitură, achiziționându-și o locuință de vis.
05.06.2023 | 13:39
Armin Nicoara si Claudia Puican au dat lovitura Cum arata noua locuinta a celor doi E de vis
Armin Nicoară și Claudia Puican au dat lovitura. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Armin Nicoară și Claudia Puican formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea muzicală. Cei doi se înțeleg de minune, se completează reciproc, iar mai nou, au decis să facă o schimbare benefică în viața lor.

Armin Nicoară și Claudia Puican, primele imagini din noua casă

Armin Nicoară și Claudia Puican și-au achiziționat o nouă locuință, iar primele imagini au apărut deja pe internet. Artistul a publicat câteva fotografii cu doar o parte din camerele casei, printre care și dormitorul matrimonial.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fanii celor doi au putut vedea o baie, dar și un dressing pe măsură. Toate imaginile au fost spre deliciul fanilor care au rămas uimiți de cât de superbă poate fi casa. La rândul ei, Claudia Puican compară baia cu o cameră ”de vis”.

Având în vedere numeroasele vacanțe de lux în care au fost cei doi, s-ar părea că nicio baie nu i-a impresionat atât de mult. Și se pare că fiecare detaliu a fost atent ales, după cum povestește artistul.

ADVERTISEMENT

”Mamă, i-am făcut o baie Claudiei, nici nu se aștepta la așa ceva. Totul a fost gândit de mine, stați că vă și arăt. Mamă, cum o să dea soarele aici, zici că ești în vacanță.”, a spus, în glumă, Armin Nicoară, mama lui fiind cea care s-a ocupat aproape în întregime de amenajarea locuinței.

La rândul ei, vedeta a confirmat faptul că de acum o să vrea să revină cât mai repede acasă, oriunde ar pleca. ”Când o să mă duc în vacanță n-o să mai îmi placă, o să vreau să vin acasă.”, a completat Cludia Puican.

ADVERTISEMENT
Armin Nicoară și Claudia Puican, primele imagini din noua casă. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
Armin Nicoară și Claudia Puican, primele imagini din noua casă. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik

Mama artistului s-a ocupat de fiecare detaliu

Și dressingul este un vis deveni realitate pentru ea. Aceasta reușește să își aranjeze hainele după bunul plac, iar Armin Nicoară nu îi va mai sta în cale. Pe de altă parte, artistul recunoaște că mama sa a avut toate aceste idei.

De asemenea, el se bucură că în sfârșit, locuința lor de vis a devenit realitate. Mai rămâne ca cei doi să se bucure de munca depusă. Oricum, fanii au fost mai mult încântați de alegerile făcute de cuplu. 

ADVERTISEMENT

”În sfârșit am ajuns să-mi văd casa la gata. Am ajuns și noi la casa noastră. Deci, noi casa asta am făcut-o prin telefon, am făcut-o prin video call cu mama. A știut maică-mea ce să facă. Să nu te mai prind că fac mizerie prin casă, aici să faci, să-ți pui hainele, machiajele tot ce ai nevoie (n.ed. în dressing)”, a mai spus Armin Nicoară.

ADVERTISEMENT