Life

Armin Nicoară și Claudia Puican, picanterii din dormitor: ”Mă terorizează toată ziua”

Armin Nicoară și Claudia Puican, dezvăluiri picante din relația lor. Cum fac să mențină relația aprinsă și cum gestionează cei doi soți geloziile
21.05.2023 | 16:05
Armin Nicoara si Claudia Puican picanterii din dormitor Ma terorizeaza toata ziua
Armin Nicoară și Claudia Puican. Sursă foto/instagram.com. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Armin Nicoară și Claudia Puican se iubesc mai mult ca niciodată. În exclusivitate pentru FANATIK, cei doi soți au vorbit despre relație, infidelități și gelozii. În plus, Armin și Claudia ne-au povestit, cu amuzament, cum fac pentru a menține focul relației aprins.

Armin Nicoară, detalii picante “Când facem dragoste…”

Armin, mulți spun că o căsătorie nu schimbă cu nimic o relație. Cum e la voi?

– În fiecare dimineață mă bucur de Claudia. Pentru mine orice moment cu ea e o bucurie. Îi mulțumesc mereu pentru ceea ce face pentru mine. Eu nu spun chestiile astea pentru lume. Eu mereu o pup și o alint pe Claudia. Și noi de când ne-am căsătorit suntem și mai uniți. Spune lumea că nu schimbă nimic un act. Dar pentru noi chiar a fost o schimbare în bine.

ADVERTISEMENT

Ce faceți ca să mențineți focul relației aprins?

– Noi încercăm să ținem relația aprinsă și să nu intervină monotonia. Dacă apare monotonia, nu mai merge relația. Eu mai fac câte o ghidușie, o glumă și relația merge bine. Noi mergem foarte mult la evenimente împreună.

De multe ori zic să ne mai despărțim, fiecare să meargă cu altă formație, ca să nu stăm mereu împreună. Când ajungem acasă după trei zile de evenimente în care nu stăm împreună, e iubirea mai înflăcărată. Chiar și când facem dragoste, e totul mai cu foc.

ADVERTISEMENT

Claudia Puican recunoaște: “Mai bine să nu aflu că mă înșeală”

Ce nu i-ai purta ierta vreodată Claudiei?

Armin: Nu îmi place atunci când Claudia pleacă de lângă mine. Eu nu cred că mă minte, dar asta nu aș accepta. Nu aș putea să trec peste minciuni.
Claudia: Armin mă terorizează toată ziua, îmi dă coate și nu mă lasă deloc în pace. Mă ține tot timpul în priză.

Claudia, tu ce nu i-ai ierta niciodată lui Armin?

– Dacă m-ar minți și m-ar înșela. Dacă aș afla, nu aș putea trece peste asta. Știi cum se spune, ce nu știi, nu te afectează. Prefer să nu aflu, dacă m-ar înșela. Dar dacă aș vedea cu ochii mei că e cu altcineva, de mână sau se sărută, nu aș accepta.

ADVERTISEMENT

Armin mai face glume de genul acesta…

Claudia: – Da, dar în glumă le face. Dar ce nu știi nu te doare. Mai bine să nu aflu dacă face ceva.

Armin: Eu mai bine le fac pe față. Mulți mă condamnă și îmi spun că le iau pe alte fete în brațe, sau pe nașa. Eu nu mă dau la ele, mă bucur de viață. Nu sunt genul care se ascunde. Sunt unii care se feresc de soțiile lor. Eu sunt deschis. Mai bine am gesturi inocente de față cu Claudia. Pentru mine e o supărare când oamenii spun asta, că mă dau la alte femei. Nu e adevărat. Mulți se prefac cuminți de față cu soțiile, apoi când sunt singuri e vai de capul lor. Eu prefer să fiu deschis.

ADVERTISEMENT

Armin Nicoară: “Eu sunt foarte gelos”

Care dintre voi doi e mai gelos?

Armin: Eu sunt mult mai gelos. Sunt rupt de gelos. Imediat mi se aprind beculețele. Dacă simt ceva, imediat o sun și o întreb unde e și ce face. Și de curând mi s-a întâmplat să fim undeva, iar Claudia a plecat. Din nou mi-am dat seama că sunt gelos. Acum, eu nu cred că mă minte. Eu sunt posesiv, o sun, o verific. Ăsta sunt eu. Mai sunt și orgolios.

Claudia: Da, confirm. Cu siguranță Armin e mai gelos decât mine.

Claudia Puican: “Armin e cumva cu două fețe”

Atunci când vă mai certați, cine lasă primul de la el?

Claudia: El nu mă împacă niciodată. Doar eu las de la mine. Eu trebuie să fac mereu primul pas către împăcare. Armin e foarte orgolios și nu am cu cine. El e și o zodie mai complicată, e gemeni. E cu două fețe cumva, acum te înțelegi cu el, apoi se schimbă la 180 de grade. Trece de la o stare la alta, dar m-am obișnuit cu el. Îl las să se calmeze și apoi îl împac.

Armin: Uite de asta o iubesc eu, pentru firea ei iubitoare. E și olteancă, e drăcoasă și ea, nu pot să spun că e mereu calmă.

Armin Nicoară, dezvăluiri neștiute: “La începutul relației, eu sufeream după altcineva”

Cum a fost începutul vostru de relație? Armin, cum ți-ai dat seama că ea e aleasa?

Armin: La început nu prea era ceva serios. Nu era o relație normală, să spun așa. Când m-am lansat eu în muzică, eu eram atașat de altcineva. Când a intrat Claudia în viața mea, ea m-a adus pe calea cea bună. Eu atunci încă sufeream după altcineva. Și o vedeam că și ea suferă din cauza asta.

Persoanele dinaintea Claudiei m-au făcut să sufăr. Când am întâlnit-o pe ea, viața mea s-a schimbat. M-a ajutat enorm, inclusiv cu sănătatea. Eu mi-am pus ochelari datorită ei. Nu vedeam bine din cauza diabetului. Ea m-a dus la doctor, mi-a făcut programări. A mers să-mi pun aparatul de insulină. Eu făceam de capul meu, o injecție la 3-4 zile. A mers cu mine să-mi iau haine. M-a ajutat cu tot. Toate faptele pe care le-a făcut pentru mine m-au făcut să văd că ea e aleasa.

Claudia: Armin și-a dat seama că eu sunt aleasa și atunci când ne-am mutat împreună în casă. Atunci el și-a dat seama ce fel de persoană are lângă el. Când a văzut cum mă comport cu el și cum gândesc.

ADVERTISEMENT