Life

Armin Nicoară și Claudia Puican se separă: „Din păcate, ne despărțim. Rupem relația noastră”

Armin Nicoară și Claudia Puican iau o pauză de la relația lor, iar anunțul a fost făcut de cei doi în cadrul emisiunii Teo Show.
01.04.2023 | 15:14
Armin Nicoara si Claudia Puican se separa Din pacate ne despartim Rupem relatia noastra
Armin Nicoară și Claudia Puican se vor despărți pentru o perioadă. Foto: Instagram/ Kanal D
ADVERTISEMENT

Armin Nicoară și Claudia Puican au luat prin surprindere pe toată lumea, declarând că se despart! Fanilor le-a stat inima în loc preț de câteva secunde, însă aceștia nu trebuie să se panicheze deloc!

Armin Nicoară și Claudia Puican au anunțat că se separă înainte de Paște… pentru câteva zile

Nu vorbim despre o despărțire definitivă, ci doar pentru câteva zile. Armin chiar a glumit pe tema asta, știind câte speculații se vor face pe seama anunțului pe care l-a făcut în emisiunea Teo Show de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Cuplul a vorbit despre planurile de viitor, spunând că în următoarea perioadă vor fi separați pentru o săptămână. Armin a ținut să facă glume pe seama acestui subiect, spunând că nu mai suportă să stea lângă soția sa.

Armin Nicoară, despre Claudia Puican: „Mi-a mâncat zilele”

„Da, din păcate ne despărțim. Rupem relația noastră, pentru că eu nu pot să mai stau alături de Claudia, pentru că îi e foame toată ziua și mi-a mâncat zilele”, a zis, în glumă, Armin Nicoară.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir l-a întrebat apoi pe saxofonist cum va face să recupereze zilele pe care Claudia Puican i le-a mâncat, așa cum a mărturisit acesta. Cântărețul de muzică de petrecere a luat un ton mai serios și a spus de ce va lipsi de lângă femeia vieții sale pentru aproape o săptămână.

armin nicoară claudia puican
Armin Nicoară va sta câteva zile fără Claudia Puican. Captură Teo Show/ Kanal D

Cântărețul pleacă, de fapt, la Muntele Athos, unde nu au voie femeile

Armin pleacă, de fapt, la Muntele Athos, un loc cu o încărcătură spirituală uriașă în care abia așteaptă să ajungă. „După cum știe toată lumea, la Muntele Athos au voie doar bărbații.

ADVERTISEMENT

Vom pleca într-un număr de 18 persoane, cu toată formația, neamuri, unchi. Plecăm pentru că noi nu prea ajungem pe la biserică.

Noi sâmbătă, după evenimente, terminăm dimineața. Trebuie să îi dăm și lui Dumnezeu ce îi place. Am ales să mergem, fiindcă e și Postul Paștelui”, a completat Armin Nicoară.

ADVERTISEMENT

Saxofonistul a declarat că pleacă la Muntele Athos să se împărtășească și speră să țină câteva zile de post, având în vedere că el nu poate respecta Postul din cauza bolii sale, artistul suferind de diabet zaharat.

 

ADVERTISEMENT