Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Armistițiu între FCU Craiova și Universitatea Craiova, pe fondul bătăilor dintre fani: “Asta s-a decis la ședința tehnică”

FC U Craiova şi Universitatea Craiova au ajuns la un armistiţiu înaintea meciului direct de duminică seara, în contextul bătăii dintre fani în centrul oraşului.
10.03.2024 | 14:45
Armistitiu intre FCU Craiova si Universitatea Craiova pe fondul batailor dintre fani Asta sa decis la sedinta tehnica
Armistițiu între FCU Craiova și Universitatea Craiova, pe fondul bătăilor dintre fani: “Asta s-a decis la ședința tehnică”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Derby-ul dintre FC U Craiova şi Universitatea Craiova a început mai devreme pe străzile oraşului unde s-au înregistrat bătăi între cele două grupuri de fani, conflict relatat pe larg de FANATIK.

Armistițiu între FCU Craiova și Universitatea Craiova, pe fondul bătăilor dintre fani

Cristi Coste a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că cele două cluburi s-au pus de acord măcar într-o privinţă: tricourile de joc. FC U Craiova a acceptat să joace în albastru complet, iar Universitatea Craiova va evolua în alb:

ADVERTISEMENT

“S-a terminat şedinţa tehnică de la Craiova. FC U Craiova va juca diseară în albastru, iar Universitatea Craiova va evolua în alb. Este un armistiţiu care s-a făcut, sub aspectul echipamentului. 

“Este un meci care se anunţă cu multă tensiune şi adrenalină”

În Craiova este tensiune apropo de ceea ce s-a întâmplat cu sediul lui Mititelu şi ce s-a mai întâmplat acolo. Au fost probleme în oraş. Inclusiv pe site-ul nostru, pe FANATIK, avem reacţia jandarmeriei după o bătaie în centrul Craiovei.

ADVERTISEMENT

Este un meci care se anunţă cu multă tensiune şi adrenalină pe “Ion Oblemenco”, a dezvăluit Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA.

Alin Buzărin: “Toată lumea din jurul celor două echipe ţine cu Craiova în esenţă”

Jurnalistul Alin Buzărin a declarat în contextul bătăii dintre cele două grupuri de fani că suporterii de fotbal din oraş ţin cu Craiova, iar separarea din urmă cu un deceniu naşte şi astfel de situaţii:

ADVERTISEMENT

“Să sperăm că nu se va ajunge cu separarea asta… Acolo, ideea e clară, toată lumea ţine cu Craiova, s-a bucurat la performanţele Craiovei Maxima. Toţi s-au bucurat de titluri, de performanţe.

Până acum 10 ani când o echipă a fost dezafiliată şi a apărut o nouă echipă pretinzând că este prima. Toată lumea din jurul celor două echipe ţine cu Craiova în esenţă”, a spus Buzărin.

ADVERTISEMENT

Confruntarea dintre FC U Craiova şi Universitatea Craiova este programată duminică seara, de la ora 20:45 pe stadionul “Ion Oblemenco”. Gazdele sunt sigure că vor juca în play-out, în timp ce oaspeţii intră în play-off de pe locul 4.

Armistițiu între FCU Craiova și Universitatea Craiova, pe fondul bătăilor dintre fani: “Asta s-a decis la ședința tehnică”

ADVERTISEMENT