Sport

Arnold Garita îi răspunde lui Gigi Becali! Ce spune despre salariul dorit de la FCSB: „Dacă nu vorbește cu mine, nu poate ști ce vreau cu adevărat”

Arnold Garita este atacantul pe care Gigi Becali ar vrea să-l transfere la FCSB, după ce FANATIK a scris în urmă cu două zile că vârful ar fi dispus să revină în România, chiar și la Rapid sau Dinamo.
14.06.2024 | 17:41
Arnold Garita ii raspunde lui Gigi Becali Ce spune despre salariul dorit de la FCSB Daca nu vorbeste cu mine nu poate sti ce vreau cu adevarat
Arnold Garita îi răspunde lui Gigi Becali! Ce spune despre salariul dorit de la FCSB // Montaj foto FANATIK
ADVERTISEMENT

După ce FANATIK a prezentat în exclusivitate miercuri, 12 iunie, declarația lui Arnold Garita cu privire la revenirea în Superliga, Gigi Becali a intervenit la DigiSport și a anunțat că vrea să ia legătura cu atacantul născut în Camerun.

Arnold Garita îi răspunde lui Gigi Becali! Ce spune despre salariul dorit de la FCSB: „Dacă nu vorbește cu mine, nu poate ști ce vreau cu adevărat”

Arnold Garita ar vrea un salariu lunar de 25.000 de euro, scrie DigiSport, lucru care n-ar fi pe placul lui Gigi Becali. Fotbalistul susține că patronul de la FCSB nu ar trebui să asculte la oamenii din jurul său care l-ar induce în eroare.

ADVERTISEMENT

„Nu am fost contactat de nimeni de la FCSB în ultimele zile. Cred că domnul Becali vorbește despre transferul meu cu oamenii nepotriviți, pentru că eu n-am fost contactat de nimeni de la FCSB”, a declarat Arnold Garita pentru FANATIK.

Întrebat dacă este adevărat că și-ar dori un salariu lunar de 25.000 de euro, Garita a spus: „Dacă domnul Becali nu vorbește cu mine, nu poate ști ce vreau cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Viața și fotbalul sunt lucruri simple, oamenii le complică însă. Sunt un atacant care marchează mai mult de 10 goluri pe sezon, iar în ultimul sezon am avut cifre bune, așa că dacă vrei să mă transferi, trebuie să faci un efort financiar. Dar cred că sunt oameni care vorbesc cu dumnealui și îi spun lucruri neadevărate despre mine”.

Gigi Becali vrea să discute cu Garita!

Gigi Becali spunea în urmă cu două zile, după declarațiile lui Garita, că e dispus să-l contacteze pe atacantul în vârstă de 28 de ani. Vârful a jucat ultima dată la Al-Faisaly, în liga secundă din Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

„Îl sun, să-mi lase numărul de telefon. Nu e glumă, e un jucător care mi-a plăcut. I-am făcut oferte, eu am vrut să-l iau, dar el a exagerat. Îi spuneam Machita.

Așa îmi place mie sa le pocesc numele. Machita e mai frumos decât Garita. Nu-mi mai trebuie, dar să vedem. Vedem cum se prezintă Daniel Popa ca atacant, avem timp”, a declarat Gigi Becali, la TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Arnold Garita a jucat în România doar pentru FC Argeș în perioada iulie 2022 – iulie 2023. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Chateauroux, Bristol City, Plymouth, Charleroi, USL Dunkerque, Villefranche și Bourg-en-Bresse.

  • 600.000 de euro e cota de piață a lui Garita, potrivit Transfermarkt
  • 13 goluri în 35 de meciuri a marcat Garita pentru Al-Faisaly în liga secundă din Arabia Saudită
ADVERTISEMENT