Fotbal international

Arnold Schwarzenegger a găsit “terminatorul” din fotbal: “Ronaldo ar trebui să fie numit așa”

26.10.2019 | 18:27
Arnold Schwarzenegger a găsit
Cristiano Ronaldo este The Terminator din fotbal. Sursă Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Actorul Arnold Schwarzenegger, protagonistul seriei “Terminator”, a declarat că fotbalistul care ar merita să fie numit precum personajul pe care îl joacă în celebrul film este Cristiano Ronaldo. Seriei în care Schwarzenegger interpretează “Terminatorul” i se va mai adăuga încă un episod, începând cu 1 noiembrie, când este programată lansarea în Statele Unite a filmului “Terminator: Dark Fate”.

Cristiano Ronaldo este “Terminatorul” din fotbal

Arnold Schwarzenegger promovează în această perioadă următorul film din serie “The Terminator”, “Dark Fate”, ce va fi lansat în Statele Unite ale Americii, Mexic și Spania pe 1 noiembrie. Înainte de prima ecranizare, actorul de 72 ani, ce interpretază personajul ce dă și numele seriei, a declarat că fotbalul ar trebui să aibă un jucător poreclit “terminatorul”, iar cel mai potrivit i se pare Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

În NBA (n.r. Kawhi Leonard de la Los Angeles Clippers) este un baschetbalist ce este poreclit terminatorul. Nu știu exact dacă este unul și în fotbal.. de ce să nu începem cu un nume? Ronaldo. El trebuie să fie numit așa. “, a declarat Arnold Schwarzenegger într-o intervenție televizată la BBC.

Al șaselea film din seria “Terminator” se lansează pe 1 noiembrie

Seria Terminator a ajuns la al șaselea episod. “Dark Fate” se va lansa în prima zi a lunii noiembrie în Statele Unite ale Americii, Mexic și Spania. Primul film al seriei a fost proiectat prima dată în 1984, iar seria mai conține conține filmele “Judgement Day”, din 1991, “Rise of the Machines”, 2003, “Terminator Salvation”, 2009 și “Genysys”, lansat în urmă cu 4 ani.

ADVERTISEMENT

“Terminator: Dark Fate” are o distribuție ce adună, pe lângă Arnold Schwarzenegger, nume importante din industria filmului, precum Mackenzie Davis, Linda Hamilton sau Gabriel Luna.

“Terminatorul” din fotbal, Cristiano Ronaldo, a fost menajat în ultima etapă din Serie A, iar absența a fost resimțită. Juventus a terminat la egalitate, scor 1-1, cu nou promovata Lecce și poate pierde primul loc, în cazul unei victorii a lui Inter în meciul cu Parma.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri