Sporturi

Arnold Schwarzenegger vine în România?! Este invitat la Cupa Mondială de culturism și fitness

04.10.2018 | 13:03
Arnold Schwarzenegger vine in Romania Este invitat la Cupa Mondiala de culturism si fitness

Fanii din România ai lui Arnold Schwarzenegger au motive de bucurie. Celebrul actor american a fost invitat la Cupa Mondială de culturism și fitness, eveniment care va avea loc la Cluj-Napoca, între 23 și 25 noiembrie 2018. Invitația i-a fost adresată de către Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness.

“În perioada 23-25.11.2018 vom organiza la Cluj Napoca cel mai important eveniment al culturismului și fitnessului românesc, Cupa Mondială! Nu doar că am discutat despre acest subiect, dar i-am dat și o invitație oficială idolului copilăriei mele (Arnold Schwarzenegger) și căruia i-am spus că îl așteptăm cu mare drag în România”, a transmis Gabriel Toncean.

Arnold Schwarzenegger ar putea veni în România la Cupa Mondială de culturism și fitness

“Marele Arnold este un bărbat modest, prietenos şi motivaţional. Ne-a încărcat cu energie, cu optimism şi ne-a reamintit de importanţa performanţei sportive. Arnold, ajuns astăzi la 71 de ani, nu a fost doar un mare campion, ci este un lider politic apreciat la nivel mondial, un uriaş star de cinema, un filantrop. Un om mare. Şi unic”, a scris pe Facebook președintele Federației Române de Culturism și Fitness.

The moment of invitation ?

Gepostet von Gabriel Toncean am Montag, 1. Oktober 2018

Supranumit “Arnold de România”, Gabriel Toncean a participat alături de Arnold Schwarzenegger la  “Arnold Classic Europe”, eveniment care a avut loc la Barcelona între 28-30 septembrie 2018. Actorul american încă nu a răspuns la invitația trimisă de Gabriel Toncean până la ora transmiterii știrii.

Arnold a fost operat pe cord la începutul anului

Arnold Schwarzenegger a trecut prin momente grele la începutul anului, când a suferit o intervenție chirurgicală pe cord deschis, fiind nevoie ca medicii să îi schimbe valva aortică prin tehnici de cateterism. Operația nu a avut complicații, iar actorul și-a revenit repede după ce a petrecut mai multe ore în operație.

Arnold Schwarzenegger a câștigat titlul Mister Olympia șase ani la rând: 1970, 1971, 1972, 1973, 1974 și 1975 și a jucat în zeci de filme de acțiune și comedie.