Fotbal international

Aroganța costă! Lionel Scaloni a ignorat analiza lui Sergio Aguero, iar Argentina a pierdut cu Arabia Saudită. Video

Sergio Aguero nu a fost ascultat de selecționerul Scaloni, iar Argentina a pierdut lamentabil cu Arabia Saudită. Atacantul le descifrase tot jocul!
25.11.2022 | 10:42
Aroganta costa Lionel Scaloni a ignorat analiza lui Sergio Aguero iar Argentina a pierdut cu Arabia Saudita Video
Cu o înfrângere împotriva Mexicului, Argentina va fi eliminată de la Campionatul Mondial. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Înfrângerea Argentinei în fața Arabiei Saudite a fost una dintre cele mai mari surprize din istoria Campionatului Mondial, iar acum „Pumele” au nevoie neapărt de victorie cu Mexic.

Sergio Aguero i-a spus selecționerului Argentinei tot ce trebuie să știe despre Arabia Saudită: „Scaloni, fii atent, îți dau toate detaliile! Arată-le băieților acest video!”

Argentina a pierdut inexplicabil împotriva saudiților, chiar dacă Lionel Scaloni a avut la dispoziție toate informațiile despre adversar cu șapte luni înainte de Campionatul Mondial din Qatar: „Scaloni, fii atent, îți dau toate detaliile! Arată-le băieților acest video!”, îi transmitea la acea vreme Kun Aguero, fostul jucător al naționalei Argentinei.

ADVERTISEMENT

Video-ul a fost readus în actualitate de presa din Argentina, după ce Aguero nici măcar nu a fost primit în cantonamentul din Qatar.

Fostul atacant al Barcelonei și al lui Manchester City identificase trei aspecte importante de care argentinienii trebuie să țină cont împotiva saudiților:

ADVERTISEMENT
  1. „Presingul avansat: „Fac presing foarte sus, uitați-vă cât de sus stau fundașii. Atenție la presingul lor”.
  2. „Jocul bun la ofsaid: „Atenție și la ofsaid, controlează foarte bine ofsaidul”
  3. „Calitatea lui Al Dawsari: „Notați-vă asta! Atenție la jucătorul cu numărul 10. Joacă foarte bine, țineți minte, blocați numărul 10, trebuie să îl controlați în timpul meciului”.

Video-ul de pe platforma Twitch postat de către Sergio Aguero a devenit viral pe internet.

Cum a pierdut Argentina meciul cu Arabia Saudită

Argentina a condus cu 1-0, a avut două goluri anulate în prima repriză și și-a creat multe alte ocazii mari, însă nu a reușit să obțină niciun punct în fața Arabiei Saudite. Saudiții au făcut un joc la ofsaid excelent, așa cum îi avertizase chiar Kun Aguero. „Pumele” au fost surprinse de nu mai puțin de zece ori în poziție de ofsaid.

ADVERTISEMENT

Arabia Saudită a reușit să egaleze datorită presingului excelent, care s-a concretizat în minutul 48, la o minge pierdută chiar de Lionel Messi. Din nou Aguero a avut dreptate.

„Decarul” Al Dawsari, cel mai bun jucător al Arabiei Saudite, a reușit să marcheze o execuție de clasă. Aguero îi avertizase și cu privire la acest aspect.

ADVERTISEMENT
Tags: