Aroganța jucătorilor de la CFR Cluj după victoria cu FCSB: „Nu ne poate bate nimeni în România”

Alin Miu   
în CFR Cluj
24/12/2018, 19:49
Aroganța jucătorilor de la CFR Cluj după victoria cu FCSB: „Nu ne poate bate nimeni în România”
Aroganța jucătorilor de la CFR Cluj după victoria cu FCSB

CFR Cluj s-a impus cu 2-0 în ultimul meci al anului cu FCSB și s-a distanțat la șase puncte în fruntea clasamentului Ligii 1 Betano. Victoria a ridicat și mai mult nivelul de încredere în tabăra ardelenilor.

Cristi Manea crede că CFR Cluj este de neînvins la ora actuală în Liga 1, iar statisticile îi dau dreptate. În 21 de etape, trupa din Gruia a pierdut o singură dată, și atunci neașteptat. A fost învinsă cu 2-1 acasă de Viitorul, într-un meci în care în minutul 80 conducea cu 1-0.

Aroganța jucătorilor de la CFR Cluj după victoria cu FCSB

”Cred că suntem principalii favoriţi la titlu. Suntem pe primul loc de la începutul campionatului şi de la începutul campionatului noi am fost favoriţii la titlu, pentru că suntem campioni.

Este un meci cu miză, trei puncte în joc foarte importante. E normal să fie un meci cu nervi, mai ales că am jucat şi la ei şi ei sunt mai răi la ei acasă. Să fim cel puţin la fel cum am fost până acum şi cred că nu ne poate bate nimeni în România.

Sincer să vă zic, noi ne-am pus cele mai mari probleme. Când ne-am făcut treaba nu am avut probleme cu nimeni, când am încercat să facem ceva în plus, atunci am avut probleme” – a spus Cristi Manea.

Sezonul nu a fost însă unul perfect pentru CFR. Ardelenii au fost umiliți în play-off-ul Europa League de luxemburghezii de la Dudelange. Totodată, au fost scoși în preliminariile Ligii Campionilor de campioana Suediei, Malmo.

Închide ×