Cosmin Olăroiu, “aroganţa” maximă A REFUZAT ofertă de 30.000.000 €

Adrian Dumitru   
in Stiri sportive
06/08/2016, 14:14
Cosmin Olăroiu, “aroganţa” maximă A REFUZAT ofertă de 30.000.000 €

Cosmin Olăroiu a ajuns să fie unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români, iar performanţele reuşite de acesta în zona arabă l-au transformat într-un tehnician scump.

În prezent antrenor la Al Ahli Dubai, unde este remunerat cu un salariu cifrat la 4 milioane dolari, Cosmin Olăroiu şi-a asigurat un trai mai mult decît liniştit. Acoperit de dolarii arabilor, Oli şi-a investit o parte din avere în mai multe construcţii în zone selecte ale Bucureştiului. Iar investiţiile se arată a fi profitabile, ofertele curgînd pentru o parte din locuinţele tehnicianului.

Conform surselor FANATIK.RO, experimentatul tehnician a refuzat, recent, o ofertă de 30 milioane de euro pentru un domeniu deţinut de Oli la marginea Bucureştiului, la Snagov, pe marginea lacului.

Oferta este mai mult decît generoasă, dar Olăroiu nu a vrut să vîndă. Cel care a dorit să achiziţioneze domeniul este Mugur Isărescu, şeful BNR, dar acesta nu a reuşit să îl convingă pe Olăroiu să vîndă vila plus sufrafaţa de teren, care este imensă”, au dezvăluit sursele FANATIK.RO.

Mai are 14.000 metri în Snagov

Mugur Isărescu este unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa imobiliară în Snagov. Guvernatorul BNR deţine în zona exclusivită un domeniu care se întinde pe 14.000 metri pătraţi. Bancherul, care se pregăteşte să revină cu o nouă ofertă pentru Olăroiu conform informaţiilor obţinute de FANATIK.RO, are una dintre cele mai mari livezi de pomi fructiferi din zonă.

“Isărescu doreşte să îşi extindă domeniul sub emblema pe care şi-a înregistrat-o la OSIM”, au punctat apropiaţii celui de care depinde economia României.

Oli plăteşte regeşte arhitectul

Slăbiciunea pe care Cosmin Olăroiu o are pentru construcţii se observă şi în salariul pe care acesta îl oferă arhitectului. Sursele autorizate au precizat că antrenorul lui Al Alhi îi oferă 30.000 euro lunar celui care are responsabilitatea de a crea cele mai frumoase locuinţe pe proprietăţile lui Olăroiu.

“Trebuie să îi ofere întodeauna cele mai noi şi moderne soluţii de proiectare a locuinţelor. Deşi salariul este unul magnific, şi cerinţele sînt pe măsură”, au adăugat şi apropiaţii lui Olăroiu.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×