Fanii l-au înjurat pe Copos prin geamul puşcăriei!

Fanii Rapidului nu l-au uitat pe George Copos, chiar dacă omul de afaceri a primit o pedeapsă cu executare de trei ani şi opt luni pentru înşelăciune, spălare de bani şi evaziune fiscală,...
12.03.2014 | 20:43
Fanii lau injurat pe Copos prin geamul puscariei

Fanii Rapidului nu l-au uitat pe George Copos, chiar dacă omul de afaceri a primit o pedeapsă cu executare de trei ani şi opt luni pentru înşelăciune, spălare de bani şi evaziune fiscală, toate sub formă continuată.

Deplasarea către Clinceni, acolo unde Rapid a disputat un nou meci din eşalonul secund cotra formaţiei locale, a stîrnit amintiri neplăcute despre George Copos unei părţi a fanilor rapidişti, aceştia oprindu-se pentru cîteva zeci de minute în faţa Penitenciarului Rahova. Considerat a fi dirijorul deciziei prin care Rapid a intrat în insolvenţă şi a fost la un pas de faliment, Copos a primit “urări” speciale din acestora, care l-au admonestat verbal. “Condamnarea lui Copos nu reuşeşte să ne alunge ura care s-a strîns în tot acest timp. Nu trebuie uitat că el ne-a introdus în insolvenţă şi tot el a dorit să ne ducă în prăpastie ca să-şi salveze afacerile. Ne pare rău doar pentru familia lui, care suferă pentru acţiunile sale şi nu au nici o implicare în situaţia Rapidului”, au dezvăluit o parte a suporterilor prezenţi la Penintenciarul Rahova.

Nici Mihai Stoica nu a fost iertat!

Un alt deţinut al Penitenciarului Rahova, Mihai Stoica, a fost luat în colimator de ultraşii Rapidului. Fostul manager al Stelei a fost ţinta ironiilor şi a injuriilor din partea feroviarilor, care i-au urat să stea cît mai mulţi ani în detenţie. “Ne-a înjurat atîta timp şi ne-a adresat ironii inutile şi total deplasate. I-am urat şi noi că vom avea grijă să venim şi să îi cîntăm lunar la geam şi să îi sărbătorim în fiecare an zilele de naştere”, au declarat aceiaşi fani giuleşteni.

1500 de suporteri au fost prezenţi la Clinceni