Sporturi

Aroganța Serenei Williams după ce a învins-o pe Simona Halep. Cum a reacționat la întrebarea: ”E o răzbunare după finala de la Wimbledon?”

16.02.2021 | 13:25
Aroganta Serenei Williams dupa ce a invinso pe Simona Halep Cum a reactionat la intrebarea E o razbunare dupa finala de la Wimbledon
ADVERTISEMENT

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams a fost arogantă la conferința de presă ce a urmat victoriei în fața Simonei Halep din sferturile de finală ale Australian Open 2021 și a minimalizat jocul bun al româncei din finala de la Wimbledon, din 2019.

Campioana noastră a fost întrecută de Serena Williams, americanca impunându-se extrem de clar cu scorul de 6-3, 6-3.

ADVERTISEMENT

Românca nu şi-a apărat rezultatul de anul trecut, când ajungea în semifinale, și va pierde astfel 350 de puncte în clasament. Ea va avea 6905 puncte la actualizarea care se va face după Australian Open, pe 22 februarie și poate fi ajutată chiar de Serena Williams pentru a-şi păstra poziţia secundă în clasament.

Serena Williams, răspuns arogant după victoria cu Simona Halep

Întrebată în conferința de presă dacă succesul de la Melbourne este și o răzbunare pentru finala pierdută în fața Simonei Halep în finala din 2019 de la Wimbledon, Serena Williams și-a dat ochii peste cap în semn că nici nu vrea să se mai gândească la acel moment și a oferit un răspuns arogant, considerând că la Londra doar jocul său modest a făcut-o să piardă.

ADVERTISEMENT

”Nu m-am gândit prea mult la ce s-a întâmplat în 2019 la Wimbledon. Ştiam că nu pot juca mai rău decât atunci, ceea ce e bine”, a declarat americanca de 39 de ani când a fost întrebată de finala de la Wimbledon.

”Deplasarea în teren a fost de fapt un avantaj al meu în trecut. Doar că mă concentram pe alte aspecte. E un sentiment plăcut să văd că mişcarea mea pe teren e la un nivel bun din nou.

ADVERTISEMENT

Primul meu serviciu nu a fost la un nivel bun, aşa că am zis doar să îl pun în teren. Nu a fost vorba despre o strategie. Va trebui să ridic din nou nivelul pentru meciul cu Osaka”, a mai afirmat Serena Williams.

Și Simona Halep a fost întrebată în conferința de presă despre finala din 2019 de pe iarba londoneză și a spus: ”A trecut mult de la Wimbledon, e şi o suprafaţă diferită. Ştiam că va fi altfel, nu m-am gândit la acel meci. Am intrat pe teren să câştig, dar ştiam că va fi greu”.

ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu a comentat în exclusivitate pentru FANATIK partida din sferturile de finală, iar gazetarul a marcat principalele elemente care i-au lipsit Simonei Halep pentru a o învinge pe americancă.

ADVERTISEMENT