Life

Aron și Elena, primul sărut la Mireasa:  „Este o chimie între noi”

Aron și Elena au avut parte de primul lor sărut la Mireasa. Cei doi concurenți încearcă să se cunoască mai bine, dar încă nu se declară oficial un cuplu.
14.04.2022 | 18:30
Aron si Elena primul sarut la Mireasa Este o chimie intre noi
ADVERTISEMENT

Aron și Elena de la Mireasa au devenit tot mai apropiați de la petrecerea care a avut loc sâmbătă seară și au fost surprinși sărutându-se. Cei doi au discutat sincer despre sentimentele lor.

Aron și Elena, primul sărut la Mireasa

Cei doi concurenți s-au apropiat foarte mult în ultima perioadă și au devenit afectuoși unul cu celălalt. Ulterior, Elena a spus că și-ar dori un bărbat care să fie diplomat atunci când vine vorba de atracția fizică.

ADVERTISEMENT

Elena și Aron au încercat să lămurească relația dintre ei. Vor să-și dea seama dacă între ei este vorba despre atracție fizică sau dacă există sentimente.

Deocamdată nu există atașament, așa că cei doi ar vrea să vadă ce se va întâmpla în continuare. Tânărul i-a confirmat Elenei că se simte bine alături de ea, iar aceasta nu este deranjată dacă el se va atașa mai greu.

ADVERTISEMENT

„În prezența ta mă simt super bine, am o dispoziție bună.”, i-a spus concurentul Elenei, la Antena 1.

Amândoi își doresc să se cunoască mai bine și să vadă cum evoluează lucrurile. Tânăra a recunoscut că îl caută pe Aron în toată casa atunci când se deschis ușile și că îi place să petreacă timp cu el, dar nu se grăbește cu nimic și a ținut să-l asigure și pe el de acest lucru.

ADVERTISEMENT

„Eu nu mă grăbesc nicăieri doar pentru că ne arătăm afecțiunea față de celălalt. Da, pentru că este o chimie între noi, se simte de fiecare dată când stăm unul lângă celălalt, abia aștept să te văd de fiecare dată, să petrec timp cu tine.”, i-a spus Elena lui Aron.

Ulterior, după ce s-au sărutat de câteva ori pe obraz, au avut parte și de un prim sărut în timp ce stăteau în hamac.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe i-a întrebat pe cei doi dacă se declară un cuplu, însă răspunsul a fost negativ. Încă nu vor să pună o „etichetă” relației dintre ei, care a evoluat foarte mult în ultimele zile.

„Nu dorim să punem o etichetă, un statut a ceea ce e între noi.”, a fost răspunsul celor doi.

ADVERTISEMENT
Tags: