Fotbal intern

DRAMA lui Tordai. Ieri, fractură de pomete; astăzi i-a murit tatăl!

UPDATE / Dramă uriaşă pentru goalkeeperul Viitorului! Duminică s-a accidentat având fractură de pomete, iar luni a primit o veste tragică! Viitorul a anunţată că tatăl portarului Arpad...
31.07.2017 | 19:54
DRAMA lui Tordai Ieri fractura de pomete astazi ia murit tatal

UPDATE / Dramă uriaşă pentru goalkeeperul Viitorului! Duminică s-a accidentat având fractură de pomete, iar luni a primit o veste tragică! Viitorul a anunţată că tatăl portarului Arpad Tordai a decedat. “Clubul Viitorul este alături de goalkeeper-ul Arpad Tordai, în momentele cumplite pe care le traversează în urma decesului tatălui său. Fii tare Arpi, te aşteptăm mai puternic!”, se arată pe site-ul campioanei României. Potrivit Dolcesport, tatăl portarului a murit în urma unui accident de muncă.

Gică Hagi are o problemă în plus pentru partida cu Apolon. După abasenţa lui Ţucudean, cel care a fost eliminat în partida tur, “Regele” nu se poate baza în returul din Cipru nici pe portarul Arpad Tordai.

Antrenorul formaţiei Viitorul Constanţa, Gică Hagi a decis ca la meciul cu Dinamo să ofere şansa mai multor jucători care au evoluat mai puţin în ultimul timp să joace titulari împotriva echipei lui Cosmin Contra, Dinamo Bucureşti. Însă în acest meci unul dintre fotbaliştii săi a suferit o accidentare gravă.

Arpad Tordai a suferit fractură de pomete!

În minutul 54 al jocului de la Ovidiu, jucătorul Sebastian Mladen şi-a lovit involuntar propriul portar, iar Arpad Tordai a rămas părbuşit pe gazon. După ce a primit primele îngrijiri medicale doctorii i-au făcut semn lui Hagii pe margine că goalkeeperul său nu mai poate continua partida. Astfel, acesta a fost înlocuit în minutul 55 cu Buzbuchi.

Meciul cu Dinamo a fost primul pentru Arpad Tordai în Liga 1 după aproape un an şi trei luni. Ultima partidă a tânărului portar în campionat a fost Viitorul – ASA Târgu Mureş 6-1, meci disputat pe 2 mai 2016.

Ultimul joc oficial pentru Tordai la prima echipă fusese în urmă cu aproape un an, pe 10 august 2016, în Cupa Ligii, ACS Poli Timişoara – Viitorul 2-1.

Tags: