Fotbal international

Arsenal i-a decis soarta lui Wenger! Cine e favoritul la banca tunarilor

Arsene Wenger este tot mai aproape de a-şi încheia aventura la Arsenal, care a durat timp de 22 de ani. Cine este dorit pe bancă de şefii londonezilor.
07.03.2018 | 20:33

Se pare că şi răbdarea patronilor lui Arsenal faţă de tehnicianul francez Arsene Wenger este la capăt, după ce acesta este contestat cu vehemenţă de către suporterii tunarilor, inclusiv de cei din alte colţuri ale lumii. Prin urmare se pregăteşte debarcarea tehnicianului de 68 de ani în această vară.

Wenger este omul care a adus cele mai multe trofee în vitrina clubului, însă în ultimii ani rezultatele lui Arsenal au fost departe de aşteptări. În ultimele patru partide tunarii au pierdut, o serie neagră care nu a mai existat de foarte multă vreme.

Arsenal mai are două variante

Se caută persoana potrivită pentru a încerca redresarea echipei londoneze şi numele prioritar al patronilor clubului este germanul Joachim Low, care este selecţionerul panzarelor din anul 2006, când a preluat ştafeta de Jurgen Klinsmann.

Este însă foarte greu să îl poată aduce pe Low, căruia federaţia germană i-a făcut deja o propunere de prelungire a contractului, imediat după CM din Rusia. Alte două variante sunt Brendan Rodgers şi antrenorul lui Monaco, portughezul Leonardo Jardim.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri