Fotbal international

Arsenal elimină Milan din Europa! Penalty scandalos pentru “tunari”

Arsenal câştigă cu 3-1 returul împotriva lui AC Milan şi se califică în sferturile de finală ale Europa League. Jocul s-a rupt la un penalty foarte uşor acordat "tunarilor"
15.03.2018 | 21:29
Arsenal elimina Milan din Europa Penalty scandalos pentru tunari
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 23:51. Arsenal se califică în sferturile de finală din Champions League după ce a obţinut o dublă victorie cu AC Milan, 2-0, respectiv 3-1 în retur. Italienii au început bine returul prin golul lui Calhanoglu, dar englezii au egalat până la pauză dintr-un penalty uşor acordat şi transformat de Welbeck. În partea secundă, Arsenal a tranşat calificarea prin golurile marcate de Xhaka şi Welbeck. 

VEZI VIDEO REZUMAT


UPDATE, ora 22:45/  Danny Welbeck a transformat o lovitură de la 11 metri, în urma unui fault făcut de către Ricardo Rodriguez în propriul careu.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 22:40/ Hakan Calhanoglu a deschis scorul în minutul 36 al partidei de pe Emirates şi a reaprins speranţele formaţiei italiene. Turcul a prins un şut de excepţie de la aproximativ 25 de metri de poarta lui Ospina şi l-a învins pe columbianul din poarta lui Arsenal.

UPDATE, ora 21:30/  Arsene Wenger şi Gennaro Gattuso au trimis cele mai bune formule de start în partida de pe Emirates. 

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 20:21: Pierre-Emerick Aubameyang, atacantul celor de la Arsenal, a vorbit despre perioada în care a evoluat la AC Milan:  “Când am jucat la AC Milan eram foarte tânăr şi lipsit de experienţă. Dar în perioada în care am fost acolo am învăţat să devin profesionist. Am fost norocos, deoarece acolo se aflau la vremea respectivă jucători precum Maldini, Nesta, Kaka, Seedorf sau Ronaldo. ”, a spus gabonezul înaintea jocului.

Arsenal – AC Milan LIVE STREAM Europa League. Arsenal este mare favorită să se califice în sferturile de finală, după ce “tunarii” au câştigat manşa tur, de la Milano, scor 2-0. Chiar dacă este criticat de majoritatea suporterilor, Arsene Wenger va avea parte de susţinere la meciul de joi seara. O parte a galeriei lui Arsenal a pregătit un baner special pentru antrenorul francez. VEZI AICI MECIUL ONLINE.

ADVERTISEMENT

Arsenal – AC Milan LIVE STREAM Europa League. Arsene Wenger a dezvăluit că, pe lângă câştigarea trofeului european, mai are un obiectiv în acest sezon. “Timp de 22 de ani am jucat având stadionul plin şi sunt mulţumit de această susţinere. Acum au fost câteva meciuri în care fanii au plecat de lângă echipă şi îmi doresc să-i aducem înapoi. Doar prestaţiile noastre ne vor ajuta să atingem acest obiectiv”, a declarat Arsene Wenger.

Arsenal – AC Milan LIVE STREAM Europa League. Gattuso încă speră

Arsenal – AC Milan LIVE STREAM Europa League. Gennaro Gattuso a declarat că AC Milan încă mai are şanse să se califice şi le-a transmis un mesaj jucătorilor săi. “Am greşit în tur în faţa unei echipe puternice. Încă mai avem 30% şanse să ne calificăm şi nu mergem la Londra în vacanţă. Trebuie să respectăm tricoul pe care îl purtăm”, a declarat antrenorul italian.

ADVERTISEMENT

Tags: