Fotbal international

Slavia Praga are coșmaruri cu Arsenal. ”Tunarii” i-au luat însă frica echipei lui Stanciu

19.03.2021 | 15:17
Slavia Praga are cosmaruri cu Arsenal Tunarii iau luat insa frica echipei lui Stanciu
ADVERTISEMENT

Formația lui Nicolae Stanciu, Slavia Praga, a obținut o performanță uriașă prin calificarea în sferturile de finală ale Europa League, fază în care va întâlni Arsenal Londra.

Cehii au trecut în optimi de Rangers, după ce s-au impus chiar la Glasgow cu 2-0, unul dintre goluri fiind opera internaționalului român care a punctat superb din lovitură liberă.

ADVERTISEMENT

Însă, sorții au fost necruțători cu campioana Cehiei, aducându-i în sferturile de finală o echipă extrem de puternică, Arsenal.

Slavia Praga, duel de gală cu Arsenal

Fanii echipei Arsenal au luat cu asalt rețelele de socializare după tragerea la sorți și au analizat următorul adversar, unii fiind de părere că elevii lui Mikel Artena nu vor avea probleme cu Slavia Praga, în timp ce alții avertizează în privința forței cehilor.

ADVERTISEMENT

”Sunt mulțumit de această tragere, totuși, va fi incredibil de greu. Nu putem subestima Slavia Praga, apoi există o perspectivă pentru un potențial derby cu Unai Emery și Villarreal în semifinale și apoi Manchester United în finală”, a scris un suporter al ”tunarilor” pe Twitter.

”Simt că Arsenal are mari șanse să câștige competiția acum. Nu putem subestima Slavia Praga, deoarece au bătut deja pe Leicester și Rangers, dar știm că îi putem învinge. Arteta vs Ole ar fi o finală uimitoare de urmărit”, este de părere un al fan.

ADVERTISEMENT

Fanii ”tunarilor” amintesc de scandalul de rasism de la Glasgow

”Lumea vorbește deja de o finală Arsenal – Manchester United, dar cei realiști știu că va fi Granada – Slavia Praga” sau ”Amuzant cum fanii Arsenalului visează deja să joace cu Manchester United în finală. Am verificat ultima dată, nu au trecut încă de Slavia”, au scris cei care nu îi vă pe cehi victime sigure.

Un alt suporter al londonezilor nu a trecut peste scandalul de rasism de la întâlnirea Rangers – Slavia și a notat: ”Ei bine, să sperăm că Arsenal îi va distruge pe rasiștii de la Slavia Praga”.

ADVERTISEMENT

După ce a trecut de Leicester în 16-imi și de Rangers în optimi, formația lui Nicolae Stanciu va avea parte de un nou duel cu o echipă britanică în sferturile Europa League. Slavia și Arsenal s-au mai întâlnit în faza grupelor Champions League, sezonul 2007-2008, atunci când londonezii s-au impus acasă cu 7-0 (cea mai mare victorie europeanu pentru ”tunari”), iar la Ptaga a a fost 0-0. Din acea grupă a făcut parte și FCSB, dar mai departe au mers Sevilla și Arsenal.

ADVERTISEMENT