Fotbal international

Ce s-ar fi întâmplat cu Arsene Wenger dacă nu egala Bellerin. Declaraţia şoc a antrenorului de la Arsenal

Arsenal - Chelsea, epilogul etapei a 22-a din Premier League, s-a terminat nedecis, 2-2, la capătul unui meci nebun, în care fiecare echipă a marcat în ultimele minute. Antrenorul tunarilor, Arsene Wenger, extrem de furios pentru penalty-ul acordat lui Chelsea a făcut o declaraţie care a stupefiat pe toată lumea.
04.01.2018 | 18:23
Ce sar fi intamplat cu Arsene Wenger daca nu egala Bellerin Declaratia soc a antrenorului de la Arsenal
ADVERTISEMENT

Arsenal – Chelsea a meritat din plin titulatura de derby a rundei cu numărul 22 din Premier League. A fost un meci absolut nebun, în care scorul de 2-2 este cel mai corect în raport cu desfăşurarea jocului. În minutul 84 Chelsea credea că a dat lovitura, odată cu reuşita lui Marcos Alonso, însă un alt fundaş spaniol, Bellerin, a smuls punctul meritat pentru tunari în minutul 94. 

Cei doi tehnicieni, veteranul francez Arsene Wenger, respectiv italianul Antonio Conte, au trăit la puls 2000 acest meci şi nici nu ar fi avut cum să fie altfel, dat fiind dramatismul din teren. Conte nu a comentat în nici un fel arbitrajul, dând exclusiv vina pe incapacitatea elevilor săi de a gestiona în ultimele minute avantajul pe care îl avea. În schimb, Wenger a fost o bombă cu ceas, care la final a explodat cu o declaraţie absolut şocantă.

ADVERTISEMENT

Multe tensiuni după Arsenal – Chelsea 2-2

“M-aş fi sinucis dacă meciul ar fi fost câştigat de Chelsea”. Wenger a fost extrem de nervos şi de pornit la adresa brigăzii de arbitri pentru golul egnalizator la 1-1, marcat de Chelsea din lovitură de pedeapsă de către Hazard, acelaşi jucător care obţinuse şi penalty-ul, după contactul în careu cu Bellerin. În opinia lui Wenger penalty-ul a fost pur şi simplu o invenţie, Bellerin şutând în talpa lui Hazard, dar astfel de momente au loc în număr mare la fiecare meci.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

“Am fost puşi la pământ din nou de o decizie demnă de o farsă. Mental, am, fost şocaţi de această decizie de a se acorda penalty şi am fi putut pierde meciul, dar am avut puterea să ne revenim la timp. Cred că a fost o decizie aberantă. Se pot da astfel câte 10 penaltyuri de acest gen în fiecare meci. Din păcate, sunt din ce în ce mai multe meciurile stricate în acest fel.”

ADVERTISEMENT