Arsenal – Chelsea | Cum arată echipa ta la Football Fantasy pentru Premier League?

18.01.2019 | 12:57
Arsenal  Chelsea  Cum arata echipa ta la Football Fantasy pentru Premier League

Prima întâlnire între Arsenal și Chelsea a avut loc în 1907 pe Stamford Bridge, iar în tribune au stat 65 000 de suporteri. Acest meci este mai mult decât o întâlnire între două echipe din același oraș, pentru că are în spate orgoliul suporterilor. Rivalitatea și dorința de a câștiga titlul sau de a ajunge în Champions League, acestea vor fi gândurile cu care vor intra pe teren duminică jucătorii celor două echipe.

Din 53 de meciuri jucate până acum între cele două echipe, Arsenal a câștigat 19, Chelsea 18, iar 16 s-au încheiat la egalitate. Acasă, Arsenal a câștigat de 12 ori. Să fie duminică a 13-a victorie a tunarilor? Sau a 6-a victorie a lui Chelsea în deplasare?

Ultimul meci dintre Arsenal și Chelsea a fost în august 2018, terminat 3-2 pentru Chelsea după ce băieții lui Sarri conduceau cu 2-0 în minutul 20. Arsenal a egalat până la pauză și tabela nu s-a modificat până în minutul 81, când Marcos Alonso a înscris golul decisiv. S-a terminat 3-2 cu Chelsea pe val și cu Arsenal plănuind revanșa în retur.

Free și buni pentru echipa ta de Football Fantasy

Marcatorii din meciul din tur sunt afaceri bune, mai ales cei din tricoul albastru. Marcos Alonso, cel mai eficient fundaș din Premier League în sezonul trecut, cu 7 goluri înscrise din flancul lui stâng, este free în competițiile FootballCoin, în care a adunat 834 de puncte. În meciurile din acest sezon, Marcos Alonso a marcat 1 gol și a reușit 5 assist-uri. De partea cealaltă, unul dintre marcatorii din partida din august, Alex Iwobi, a adunat 452 de punct în acest sezon, reușind 2 goluri și 5 assist-uri. Atât Marcos Alonso, cât și Alex Iwobi, vor fi titular duminică, pe Emirates.

În poartă, Kepa sau Leno?

Dacă alegi să îți faci echipă, gândește-te bine pe cine bagi titular în poartă. Ca formă, Arsenal a obținut în ultimele 5 meciuri 2 victorii, 2 înfrângeri și un egal, în timp ce Chelsea are în cont 3 victorii, o înfrângere și un egal. 8 goluri primite de Arsenal, 3 de Chelsea. Kepa Arrizabalaga se mândrește cu 560 de puncte strânse în 22 de meciuri jucate, în care a obținut 10 clean sheet-uri și 44 de intervenții. Dacă vrei un tunar în poartă, Bernd Leno îți asigură defensiva cu 371 de puncte strânse în competițiile de Football Fantasy. Neamțul are 2 clean sheet-uri și 43 de intervenții în 16 meciuri jucate, împărțind buturile cu Petr Cech.

Defensiva ta cu două opțiuni free: Marcos Alonso și Sokratis

Alonso, cu  10 clean sheet-uri, și Sokratis, cu 420 de puncte adunate în competițiile Football Fantasy în 15 meciuri jucate pentru Arsenal.

Tineri, free și neliniștiți la mijlocul terenului

Dacă bugetul nu-ți permite să iei în echipa ta jucători ca Jorginho, Kante, Torreira sau Xhaka, îți propunem două variante gratuite. Matteo Guendouzi, cu 472 de puncte, va intra mai mult ca sigur titular, mai ales că Mkhitaryan este reținut în afara terenului din cauza unei accidentări. Francezul de 19 ani a jucat 19 meciuri în acest sezon, reușind 11 șuturi și 11 pase cheie pentru colegii lui. Din echipa oaspeților  îți propunem o variantă curajoasă, pe care Sarri a mizat în etapa trecută, înlocuindu-l în minutul 81 pe Pedro: Callum Hudson-Odoi, crescut de Chelsea, care a reușit 2 assist-uri și un gol în Premier League 1, pentru Chelsea U23, precum și un gol și un assist pentru echipa mare în Europa League.

Arsenal dă soluții free pentru atac

Aubameyang și Lacazette, atacanții care vor fi titulari fără dubiu în derby-ul cu Chelsea de duminică. Aubameyang a strâns 647 de puncte în 22 de meciuri jucate în acest sezon, marcând 14 goluri și reușind 3 assist-uri. Golegul lui din ofensivă, Alexandre Lacazette, are 568 de puncte, 7 goluri și 6 assist-uri în 21 de meciuri.

Stadionul va fi plin, orgoliile se vor îmbrăca în culorile favorite și se vor ciocni pe teren. Roșu sau albastru? Asta-i întrebarea din etapa din weekend. Arsenal are 3 clean sheet-uri până acum sezonul acesta, Chelsea 10, tunarii au o medie de 2,09 goluri marcate pe meci, în timp ce băieții lui Sarri 1,82. În campionat, Chelsea este cu 6 puncte în fața lui Arsenal, pe locul 4. Va fi o luptă pentru o calificare în Champions League, pentru apropierea de podium, pentru ambițiile ce stau dincolo de stema de pe tricou.

Fă-ți echipa și intră în competiția free Premier League în FootballCoin:  Free England-PL-R23

Ai premii în valoare de 13 500 XFC, criptomoneda jocului, și ai la dispoziție toate meciurile etapei 23 din Premier League, așa că jucătorii pe care îi alegi pentru echipa ta pot face parte din orice lot din campionatul englez. Caută jucători free, care să-ți aducă puncte, implicit premiile în XFC, care îți permit să-ți cumperi jucători mai valoroși.