Premier League

Arsenal – Chelsea 2-0. „Tunarii” revin puternic în lupta pentru locurile de Champions League. Video

19.01.2019 | 21:08
Arsenal  Chelsea 20 Tunarii revin puternic in lupta pentru locurile de Champions League Video

Arsenal a câștigat cu 2-0 partida jucată pe teren propriu cu Chelsea și s-a apropiat la numai trei puncte în clasamentul din Premier League de trupa lui Sarri. Golurile au fost marcate de Lacazette și de Koscielny.

Un singur jucător din echipa lui Arsenal nu s-a putut bucura de acest succes. Hector Bellerin a părăsit terenul pe targă în minutul 72, după ce i-a sărit genunchiul în timpul unui duel pentru balon.


Min. 72 – Bellerin nu mai poate continua jocul din cauza unei accidentări

Min. 39 – GOOOOOOL ARSENAL! Koscielny înscrie din pasa lui Sokratis


Min. 14 – GOOOOOOL ARSENAL! Tunarii deschid scorul prin Lacazette

Min. 1 – A început meciul

Partida Arsenal – Chelsea, din etapa cu numărul 23 din Premier League, se va disputa sâmbătă, de la ora 19:30, pe Emirates Stadium. Întâlnirea se anunță a fi extrem de pasionantă, mai ales că ”tunarii” nu au voi să facă pași greșiți dacă își doresc să rămână în lupta pentru locurile de Champions League. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 18:38 / Se știu echipele de start.


Arsenal a început anul 2019 în forță cu două victorii la scor, 4-1 cu Fulham în campionat și 3-0 cu Blackpool în Cupa Angliei, dar săptămâna trecută a venit o înfrângere surprinzătoare pe terenul concitadinei West Ham United. În acest moment, ”tunarii” ocupă locul cinci în clasamentul din Premier League, la șase puncte în urma adversarei de sâmbătă, care se află pe ultima poziție care permite calificarea în sezonul viitor de Champions League.

Arsenal – Chelsea Live Stream Online la TV Eurosport 1

Partida Arsenal – Chelsea se va disputa sâmbătă, de la ora 19:30 și va fi transmisă în direct de Eurosport 1. Toate fazele importante şi golurile vor putea fi urmărite în format LIVE VIDEO pe FANATIK. Elevii lui Maurizio Sarri au prestații contradictorii în acest sezon, dar încearcă să o depășească pe Tottenham Hotspu, care are un punct în plus dar va lipsită o perioadă lungă de timp de golgeterul Harry Kane.

Maurizio Sarri sărbătorind un gol marcat de Chelsea în meciul tur cu Arsenal
Maurizio Sarri sărbătorind un gol marcat de Chelsea în meciul tur cu Arsenal

Cele două formații au istorie bogată, ele întâlnindu-se de nu mai puțin de 176 de ori. Bilanțul jocurilor directe este și el extrem de echilibrat: 67 de victorii Arsenal, 58 Chelsea, iar 51 de meciuri s-au încheiat la egalitate. Ultimul succes al celor de la Chelsea pe terenul ”tunarilor” s-a înregistrat în urmă cu trei ani, tot în etapa a 23-a, atunci când Diego Costa a adus trei puncte muncite într-un sezon de coșmar pentru formația pregătită atunci de Guus Hiddink. În tur, Chelsea a câștigat pe Stamford Bridge cu 3-2.

Premier League 1 LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK

Tehnicianul spaniol al ”tunarilor”, Unai Emery, are mici probleme de lot înaintea jocului de sâmbătă, deoarece Danny Welbeck și Henrikh Mkhitaryan sunt indisponibili. De partea cealaltă, italianul Maurizio Sarri are o singură absență pentru deplasarea pe Emirates Stadium: Ruben Loftus-Cheek.

Deși joacă în deplasare, Chelsea pleacă ușor favorită în acest meci având o cotă la victorie de 2,40. Un succes pentru Arsenal este cotat la 2,85, iar egalul la 3,50. Bookmakerii oferă o cotă de 1,80 pentru varianta ”sub 1,5 goluri în repriza secundă” și de 17,00 pentru un meci spectaculos care să aibă cel puțin șapte goluri.