Fotbal international

Video. Arsenal – Chelsea 2-2. “Tunarii”, lovitură în prelungiri!

Arsenal – Chelsea 2-2 s-a jucat în etapa a 22-a din Premier League. Rezulatul de egalitate le încurcă pe ambele echipe.
03.01.2018 | 16:00
Video Arsenal  Chelsea 22 Tunarii lovitura in prelungiri
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 23:35 / Arsenal a ratat şansa de a trece peste Tottenham în clasament după ce au terminat la egalitate derby-ul cu Chelsea, scor 2-2. „Tunarii” au sperat că vor obţine cele trei puncte după ce Wilshere a marcat în minutul 63. Jucătorii antrenaţi de Arsene Wnger au condus doar patru puncte, după ce Eden Hazard a înscris din penalty. În minutul 84, Marcos Alonso devia cu succes centrarea lui Zappacosta, iar jucătorii lui Antonio Conte sperau că vor obţine victoria. Hector Bellerin a salvat un punct pentru Arsenal după un gol marcat în minutul 90+2. VEZI AICI GOLURILE.


UPDATE, ora 21:30 / S-au anunţat echipele de start pentru derby-ul din capitala Angliei. Ambii antrenori se bazează pe cele mai bune garnituri.

ADVERTISEMENT

Arsenal: Cech – Chambers, Mustafi, Holding – Bellerin, Xhaka, Wilshere, Maitland-Niles – Ozil, Sanchez – Lacazette

Chelsea: Courtois – Azpilicueta, Christensen, Cahill – Moses, Fabregas, Kante, Bakayoko, Alonso – Hazard – Morata

ADVERTISEMENT

Arsenal – Chelsea LIVE STREAM Premier League. Derbyul londonez dintre Arsenal şi Chelsea este epilogul şi totodată capul de afiş al rundei cu numărul 22 în Premier League. Tunarii ocupă doar locul 6, cu 38 de puncte, iar campioana ediţiei anterioare are 45 de puncte şi pe treapta de bronz. Interesant este faptul că ambele formaţii sunt neînvinse în ultimele cinci meciuri. Chelsea are patru victorii şi un egal, Arsenal două succese şi trei remize. VEZI AICI MECIUL ONLINE

Arsenal – Chelsea LIVE STREAM Premier League. Dacă la Chelsea antrenorul Antonio Conte nu are probleme de lot, putând alinia lejer cel mai bun unsprezece, Arsene Wenger trebuie să decidă dintre jucătorii valizi. În afara lui Santi Cazorla, care nici nu se ştie dacă va mai reveni vreodată pe gazon, sunt absenţi cerţi francezul Giroud, unul dintre principalii marcatori ai echipei, Alf Ramsey, fundaşul Kolasinac şi fundaşul stânga Monreal. Iar celălat fundaş central titular, francezul Koscielny, este considerat a avea doar 30 la sută şanse de recuperare pentru acest meci. Plus Mesut Ozil, pentru care doctorii vor decide înainte de meci, dacă poate juca.

ADVERTISEMENT

Arsenal – Chelsea LIVE STREAM Premier League. Meciul 60 pentru Wenger în derbyurile cu Chelsea

Arsenal – Chelsea LIVE STREAM Premier League. Ultimul meci direct pe Emirates între cele două formaţii a fost un categoric 3-0 pentru elevii lui Arsene Wenger, dar după acel eşec sever Chelsea a avut o serie de 18 meciuri fără eşec, netezindu-şi drum spre titlu. Însă Arsenal a fost echipa care sezonul trecut a bătut-o pe Chelsea peste tot, inclusiv în Cupa Angliei.

Arsenal – Chelsea LIVE STREAM Premier League. Este al 60-lea meci pentru Arsene Wenger ca antrenor la Arsenal în care întâlneşte pe Chelsea, cu un total de 22 de victorii, 21 de eşecuri şi 16 egaluri. Dar pentru Antonio Conte sună îngrijorător acest derby, pentru că deja a pierdut două în actualul sezon, cu Crystal Palace şi cu West Ham, iar trei derbyuri pierdute într-un sezon Chelsea nu a mai avut din 2002, când a pierdut cu Arsenal, West Ham şi Charlton.

ADVERTISEMENT
Tags: