Fotbal international

Arsenal îi caută un înlocuitor lui Aubameyang! Un fost adversar al CFR-ului e chemat pe „Emirates”

30.04.2020 | 17:16
Arsenal ii cauta un inlocuitor lui Aubameyang Un fost adversar al CFRului e chemat pe Emirates
ADVERTISEMENT

Pierre-Emerick Aubameyang poate pleca de la Arsenal, chiar dacă este căpitanul echipei. Atacantul din Gabon este nemulțumit de faptul că echipa nu participă în Champions League și simte nevoia unei noi provocări.

Posibilul înlocuitor al lui Aubameyang la Arsenal a fost adversarul CFR-ului

Conducerea lui Arsenal ia în calcul o posibilă despărțire de Pierre-Emerick Aubameyang, care este dorit la FC Barcelona și Inter Milan, și s-a reorientat asupra potențialilor înlocuitori.

ADVERTISEMENT

„Tunarii” sunt gata să plătească 25.000.000 de lire sterline pentru Odsonne Edouard, atacantul lui Celtic Glasgow, fosta adversară a CFR-ului din preliminariile Champions League și din grupa din Europa League.

Odsonne Edouard este un produs al lui PSG, care a fost adus la Celtic în vara anului 2017. În actualul sezon, Edouard a înscris 27 de goluri și a oferit 19 pase decisive în toate competițiile pentru Celtic.

ADVERTISEMENT
  • 22 de ani a împlinit Odsonne Edouard pe 16 ianuarie

Odsonne Edouard a fost condamnat la 4 luni de închisoare

Odsonne Edouard

a primit 4 luni de închisoare cu suspendare după un incident produs în parcarea stadionului din Toulouse, echipă pentru care juca sub formă de împrumut în sezonul 2016-2017, și i-a fost interzis să posede orice timp de armă pentru 5 ani.

Odsonne împreună cu un prieten au tras cu pistolul în gol, spre spaima oamenilor din preajma stadionului. Aceștia au chemat de urgență poliția, iar cei doi fotbaliști au fost duși la secție.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Edouard a primit o amendă în valoare de 10.000 de euro, pentru actele sale.

Atacantul celor de la Celtic a jucat pentru toate naționalele de tineret ale Franței, dar nu a apucat să debuteze pentru naționala mare.

Pentru el, venirea în Scoția a fost o „gură de aer”, deoarece șefii lui PSG au fost furioși în urma incidentului din februarie 2017.

ADVERTISEMENT
  • 13.500.000 de euro este cota de piață a lui Odsonne Edouard, conform transfermarkt.com
  • 2 goluri a înscris Odsonne Edouard în cele 4 meciuri cu CFR Cluj
ADVERTISEMENT