Fotbal international

Arsenal, pe urmele lui Oblak! Ce clauză de reziliere are internaţionalul sloven

Arsenal a avut o campanie bună de transferuri în iarnă, când şi-au betonat atacul. Pentru vară, "tunarii" au decis să se orienteze către un portar.
03.02.2018 | 17:59
Arsenal, pe urmele lui Oblak! Ce clauză de reziliere are internaţionalul sloven

Petr Cech are zilele numărate pe “Emirates” după un sezon dezamăgitor în tricoul celor de la Arsenal. Fostul internaţional ceh, ajuns la 35 de ani, a comis numeroase gafe în actualul sezon, iar oficialii “tunarilor” îi caută un înlocuitor.

Arsenal are deja o listă cu posibili înlocuitori, iar Jan Oblak pare să fie favoritul oficialilor “tunarilor”. Portarul celor de la Atletico Madrid are prestaţii din ce în ce mai lăudate şi a intrat deja în atenţia mai multor cluburi din Europa.

Condiţia lui Jan Oblak pentru Arsenal

Internaţionalul sloven evoluează la Atletico Madrid din 2014 şi mai are contract cu “plăpumarii” până în 2021. Jan Oblak are o clauză de reziliere a contractului de 89 de milioane de euro, iar o mutare pe “Emirates” este condiţionată de prezenţa “tunarilor” în Liga Campionilor.

Aducerea unui portar este o prioritate pentru Arsenal, care cel mai probabil va rămâne şi fără David Ospina. Internaţionalul columbian este nemulţumit de faptul că Arsene Wenger i-a oferit puţine şanse să joace.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri