Arsenal, pe urmele lui Oblak! Ce clauză de reziliere are internaţionalul sloven

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
03/02/2018, 17:59
Arsenal, pe urmele lui Oblak! Ce clauză de reziliere are internaţionalul sloven

Petr Cech are zilele numărate pe “Emirates” după un sezon dezamăgitor în tricoul celor de la Arsenal. Fostul internaţional ceh, ajuns la 35 de ani, a comis numeroase gafe în actualul sezon, iar oficialii “tunarilor” îi caută un înlocuitor.

Arsenal are deja o listă cu posibili înlocuitori, iar Jan Oblak pare să fie favoritul oficialilor “tunarilor”. Portarul celor de la Atletico Madrid are prestaţii din ce în ce mai lăudate şi a intrat deja în atenţia mai multor cluburi din Europa.

Condiţia lui Jan Oblak pentru Arsenal

Internaţionalul sloven evoluează la Atletico Madrid din 2014 şi mai are contract cu “plăpumarii” până în 2021. Jan Oblak are o clauză de reziliere a contractului de 89 de milioane de euro, iar o mutare pe “Emirates” este condiţionată de prezenţa “tunarilor” în Liga Campionilor.

Aducerea unui portar este o prioritate pentru Arsenal, care cel mai probabil va rămâne şi fără David Ospina. Internaţionalul columbian este nemulţumit de faptul că Arsene Wenger i-a oferit puţine şanse să joace.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari, ora 21:00. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Echipele de start!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.