Fotbal international

VIDEO. Milan, Zenit şi Nice au dat câte 5 afară! Seară fără surprize

UPDATE: AC Milan, Zenit Sankt Petersburg şi OGC Nice sunt performerele primei etape din grupele Ligii Europa, după ce s-au impus înscriind fiecare câte cinci goluri în deplasare. Alte victorii la...
15.09.2017 | 01:03
VIDEO Milan Zenit si Nice au dat cate 5 afara Seara fara surprize
ADVERTISEMENT

UPDATE: AC Milan, Zenit Sankt Petersburg şi OGC Nice sunt performerele primei etape din grupele Ligii Europa, după ce s-au impus înscriind fiecare câte cinci goluri în deplasare. Alte victorii la scor elocvent au obţinut Real Sociedad (4-0 cu Rosenborg Trondheim) şi Atalanta Bergamo (3-0 cu Everton). Israelienii de la Hapoel Beer Sheva au trecut cu scorul de 2-1 de Lugano, în grupa FCSB-ului.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

VIDEO Atalanta – Everton 

VIDEO Hoffenheim – Braga

VIDEO Villarreal – Astana

VIDEO Austria Viena – Milan

VIDEO Vardar – Zenit

VIDEO Waregem – Nice

UPDATE: Fundaşul Ştefan Radu este rezervă în partida Vitesse Arnhem – Lazio Roma. Derbiul serii se joacă la Berlin, acolo une Hertha primeşte vizita bascilor de la Athltic Bilbao. Meciul Arsenal Londra – FC Koln a fost amânat cu o oră pentru siguranţa spectatorilor. O altă întârnire interesantă are loc în Belgia, între Zulte Waregem şi francezii de la OGC Nice.

ADVERTISEMENT

UPDATE: Cosmin Moţi este titular în partida Istanbul BB – Ludogoreţ Razgrad, în timp ce atacantul Claudiu Keşeru a fost lăsat pe banca de rezerve de antrenorul bulgarilor Dimităr Dimitrov. Şi mijlocaşul Florentin Matei a fost lăsat pe bancă la meciul pe care NK Rijeka îl joacă, pe teren propriu, cu AEK Atena. Mijlocaşul Andrei Piţian nu a fost reţinut în lotul echipei Apollon Limassol pentru partida cu Olympique Lyon.

Arsenal şi AC Milan sunt cele mai sonore nume din această ediţie a Europa League. Se anunţă o nouă ediţie extrem de interesantă în care echipele mari vor încerca să îşi mărească acest coeficient european şi dacă vor reuşi să menţină un ritm ridicat, pot visa la marele trofeu care asigură calificarea în viitoarea ediţie din Champions League.

ADVERTISEMENT

Arsenal – Koln LIVE STREAM Europa League. FCSB şi 5 stranieri în Europa

Arsenal – Koln LIVE STREAM Europa League. “Tunarii” joacă pentru prima dată în acest mileniu în a doua competiţie intercluburi a Europei. Arsenal a evoluat pentru ultima dată în Cupa UEFA în sezonul 1999-2000. De atunci, echipa lui Wenger a jucat doar în Champions League. Primul meci pe care Arsenal îl joacă în Europa League va fi pe teren propriu, de la ora 22:05, împotriva lui FC Koln.

Arsenal – Koln LIVE STREAM Europa League. Un alt nume mare care va participa în Europa League este AC Milan. “Diavolii” au avut de trecut două tururi preliminare pentru a ajunge în grupe. Milan a trecut de CS U Craiova în turul trei preliminar, 1-0 şi 2-0. În playoff, echipa lui Montella a învins-o pe Skendija, 6-0, 1-0. În primul meci din Europa League, AC Milan joacă în deplasare cu Austria Viena.

ADVERTISEMENT

România este reprezentată în Europa League. Avem o echipă calificată, FCSB, şi mai mulţi stranieri. De la ora 20:00, echipa lui Moţi şi Keşeru, Ludogoreţ, joacă în Turcia cu Başakşehir. Florentin Matei de la Rijeka este anunţat titular cu AEK Atena. Echipa lui Radu Ştefan, Lazio, joacă de la ora 22:05 cu Vitesse Arnhem şi Andrei Piţian de la Apollon Limassol are meci împotriva lui Lyon, de la 20:00.