Premier League

Arsenal – Liverpool 1-1. Lacazette salvează un punct pentru „tunari” cu un gol magnific. Video

03.11.2018 | 21:10
Arsenal  Liverpool 11 Lacazette salveaza un punct pentru tunari cu un gol magnific Video

Arsenal și Liverpool au remizat 1-1 în derby-ul etapei a 11-a din Premier League. După o primă repriză cu două goluri anulat, câte unul de fiecare parte, au venit și reușitele validate în partea secundă. Milner a înscris pentru oaspeți, profitând de gafa lui Leno, care a respins mingea direct la el. În minutul 82 însă, Lacazette a marcat un gol superb, dintr-un unghi foarte complicat. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

În urma acestui rezultat, Liverpool acumulează 27 de puncte și rămâne neînvinsă în Premier League, în timp ce Arsenal are 23 de puncte și își continuă forma bună sub comanda lui Unai Emery.

Min. 82 – GOOOOOOL ARSENAL! Lacazette marchează dintr-un unghi foarte greu și aduce egalarea pentru „tunari”

Min. 62 – GOOOOOOL LIVERPOOL! Milner deschide scorul, după o eroare a lui Leno, care respinge mingea în zonă centrală

UPDATE, ora 19:30 / A început meciul Arsenal – Liverpool.


UPDATE, ora 19:00 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Arsenal – Liverpool.


Arsenal are un sezon excelent, chiar dacă startul a fost unul greoi, „tunarii” înregistrând două înfrângeri după primele două etape. Pentru formaţia antrenată de Unai Emery a urmat o serie de şapte victorii consecutive în campionat, oprită de remiza cu Crystal Palace din etapa trecută. Sezonul foarte bun este datorat şi lui Pierre-Emerick Aubameyang, atacantul „tunarilor” reuşind să marcheze şapte goluri în actuala ediţie din Premier League.

Vezi ONLINE TV pe Eurosport Arsenal – Liverpool din Premier League LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK.RO

Arsenal – Liverpool se joacă sâmbătă, de la ora 19:30, iar derby-ul etapei a 11-a din Premier League va fi transmis în direct pe Eurosport 1. Duelul de pe „Emirates Stadium” va putea fi urmărit, începând cu ora 19:30, LIVE VIDEO pe site-ul FANATIK.RO.

Liverpool are, la rândul ei, un sezon fenomenal. Echipa antrenată de Jurgen Klopp este considerată de specialişti ca fiind una dintre marile favorite la câştigarea campionatului în Premier League. „Cormoranii” ocupă locul doi după zece etape, cu 26 de puncte, la fel ca şi Manchester City. Liverpool are a doua cea mai bună apărare din campionat, cu doar patru goluri primite, însă are un atac mai slab decât Arsenal. Trupa lui Jurgen Klopp a marcat 20 de goluri până în prezent, cu patru mai puţin decât formaţia de pe „Emirates Stadium”. În precedentele două derby-uri din acest sezon, Liverpool a reuşit doar remize, 0-0 cu Manchester City şi 1-1 cu Chelsea.

Arsenal - Liverpool este derby-ul etapei a 11-a din Premier League
Arsenal – Liverpool este derby-ul etapei a 11-a din Premier League
Tags: