Video. Arsenal – Liverpool 3-3. Show total! Patru goluri, în şase minute

Razvan Nicolae   
în Fotbal international
22/12/2017, 15:45
Video. Arsenal – Liverpool 3-3. Show total! Patru goluri, în şase minute GALERIE FOTO

UPDATE ora 23:30 / Arsenal şi Liverpool s-a terminat nedecis, scor 3-3, după unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din acest sezon. “Cormoranii” au deschis scorul prin Coutinho în minutul 26, iar echipa antrenată de Jurgen Klopp a intrat în avantaj la cabine. După pauză, Salah a majorat scorul în minutul 52, însă “tunarii” au reuşit o revenire de senzaţie în cinci minute. Sanchez, Xhaka şi Ozil au marcat pentru a o duce pe Arsenal în avantaj. Firmino le-a spulberat visul celor de la Arsenal cu golul din minutul 71. VEZI AICI GOLURILE DIN MECIUL ARSENAL – LIVERPOOL.


 

Arsenal – Liverpool LIVE STREAM Premier League. Pe „Emirates Stadium” va avea loc un meci foarte disputat între două dintre echipele în formă din Anglia. Arsenal a început mai poticnit stagiunea, dar are rezultate bune în ultimul timp, care i-au permis să intre în Top 4. VEZI AICI MECIUL ONLINE.

Arsenal – Liverpool LIVE STREAM Premier League. Liverpool are o serie impresionantă de 4 victorii la rând pe teren străin şi cu un succes în derby-ul cu Arsenal abordează seria nebună din preajma Sărbătorilor cu un mai mare confort.

Arsenal – Liverpool LIVE STREAM Premier League. Salah, pericolul numărul 1

Arsenal – Liverpool LIVE STREAM Premier League. Tripleta Salah-Firmino-Coutinho este la capacitate maximă, „cormoranii” având un atac foarte productiv. De cealaltă parte, Alexis Sanchez încă este aşteptat să aibă evoluţiile din sezoanele trecute, însă gândul chilianului nu mai este la Arsenal.

Arsenal – Liverpool LIVE STREAM Premier League. Meciul se anunţă spectaculos, între două echipe ofensive, ale căror punct vulnerabil este defensiva. În tur, a fost 4-0 pentru Liverpool, dar este greu ca un astfel de scor să se mai repete. Arsenal a pierdut un singur meci pe „Emirates” în acest sezon, 1-3 cu Manchester United, în timp ce Liverpool e neînvinsă din luna octombrie, de la meciul cu Tottenham, scor 1-4.

Închide ×