Fotbal international

Foto. Viscolul dă peste cap Premier League! Arsenal – City, în pericol

Arsenal - Manchester City este programat să se joace joi, de la ora 21:45, în etapa a 28-a din Premier League. Meciul ar putea să fie amânat din cauza viscolului care s-a abătut peste Marea Britanie.
28.02.2018 | 17:35

Arsenal – Manchester City s-au întâlnit duminică în finala Cupei Ligii Angliei, câştigată de formaţia antrenată de Pep Guardiola, scor 3-0. Cele două echipe trebuiau să se întâlnească şi în campionat în weekend-ul trecut, iar meciul a fost reprogramat pentru 1 martie.

Derby-ul ar putea să sufere o nouă reprogramarea. La fel ca întreaga Europă, Marea Britanie a fost lovită de viscol şi temperaturi scăzute. Oficialii lui Manchester City au luat hotărârea să vină în Londra în ziua meciului, însă vremea le-ar putea da planurile peste cap. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Furtuna “Emma” ameninţă Arsenal – Manchester City

Furtuna “Emma” şi-a făcut deja simţită prezenţa în Londra, iar după o zi de viscol, stadionul “Emirates” era acoperit de zăpadă. La casele de pariuri din Anglia a apărut deja în ofertă posibilitatea de a paria dacă meciul se va juca.

Prognoza meteo pentru joi nu este una îmbucurătoare pentru fanii celor două echipe. Meteorologii au anunţat că la ora meciului temperatura va fi negativă, iar presa engleză anunţă ca meciul va fi amânat mai mult ca sigur. LPF a luat miercuri decizia ca meciurile din play-off şi play-out din weekend să fie amânate – VEZI DETALII AICI.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri