Foto. Viscolul dă peste cap Premier League! Arsenal – City, în pericol

Razvan Nicolae   
în Stiri sportive
28/02/2018, 17:35
Foto. Viscolul dă peste cap Premier League! Arsenal – City, în pericol GALERIE FOTO

Arsenal – Manchester City s-au întâlnit duminică în finala Cupei Ligii Angliei, câştigată de formaţia antrenată de Pep Guardiola, scor 3-0. Cele două echipe trebuiau să se întâlnească şi în campionat în weekend-ul trecut, iar meciul a fost reprogramat pentru 1 martie.

Derby-ul ar putea să sufere o nouă reprogramarea. La fel ca întreaga Europă, Marea Britanie a fost lovită de viscol şi temperaturi scăzute. Oficialii lui Manchester City au luat hotărârea să vină în Londra în ziua meciului, însă vremea le-ar putea da planurile peste cap. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Furtuna “Emma” ameninţă Arsenal – Manchester City

Furtuna “Emma” şi-a făcut deja simţită prezenţa în Londra, iar după o zi de viscol, stadionul “Emirates” era acoperit de zăpadă. La casele de pariuri din Anglia a apărut deja în ofertă posibilitatea de a paria dacă meciul se va juca.

Prognoza meteo pentru joi nu este una îmbucurătoare pentru fanii celor două echipe. Meteorologii au anunţat că la ora meciului temperatura va fi negativă, iar presa engleză anunţă ca meciul va fi amânat mai mult ca sigur. LPF a luat miercuri decizia ca meciurile din play-off şi play-out din weekend să fie amânate – VEZI DETALII AICI.

Închide ×