Premier League

Manchester City, victorie la debutul în noul sezon din Premier League. Video

12.08.2018 | 17:18
Manchester City victorie la debutul in noul sezon din Premier League Video

Arsenal – Manchester City LIVE STREAM la TV ONLINE Telekom Sport 2 – etapa 1 – Premier League. Campioana din ultimul sezon a debutat cu un succes pe terenul celor de la Arsenal, într-o partidă în care gazdele nu au pus în marele pericol poarta lui Ederson. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, min. 90: Manchester City s-a impus cu 2-0 în faţa celor de la Arsenal în primul meci din noul sezon pentru echipa lui Pep Guardiola. Campionii en-titre au câştigat datorită golurilor marcate de Raheem Sterling şi Bernardo Silva.


UPDATE, min. 64: La doar un minut distanţă de la ocazia lui Aguero, Bernardo Silva a marcat o bijuterie de gol după o pasă venită de la Benjamin Mendy.


UPDATE, min 63: Sergio Aguero a scăpat singur cu Petr Cech, însă portarul celor de la Arsenal s-a opus excelent.


Update, Min.15: Raheem Sterling a deschis scorul după o acţiune personală finalizată cu un şut la colţul lung.


UPDATE, ora 18:00: Start de meci!


UPDATE, ora 17:20: Echipele de start în primul derby din noul sezon de Premier League:

Arsenal: Cech – Bellerin, Sokratis, Mustafi, Maitland-Niels- Xhaka, Guendouzi- Mkhitaryan, Ramsey, Ozil- Aubameyang

Manchester City: Ederson, Walker, Stones, Laporte, Mendy, Fernandinho (C), Gündogan, Bernardo, Mahrez, Sterling, Agüero


Arsenal – Manchester City LIVE STREAM la TV ONLINE Telekom Sport 2 – etapa 1 – Premier League. Arsenal va trebui să se descurce fără Arsene Wenger, după 22 de ani în care francezul s-a aflat pe banca tehnică a tunarilor. La cârma echipei a venit Unai Emery, care a plecat de la PSG după doi ani petrecuți în Franța. Londonezii s-au despărțit de Lucas Perez, Chuba Akpom, Santi Cazorla, Jack Wilshere și Per Mertesacker, dar i-au adus la club pe Lucas Torreira, Bernd Leno, Sokratis, Matteo Guendouzi și Stephan Lichtsteiner. De partea cealaltă, la Manchester City au venit Riyad Mahrez, Philippe Sandler și Daniel Arzani. În schimb, au plecat Angus Gunn, Joe Hart, Olarenwaju Kayode și Yaya Toure.

Arsenal – Manchester City LIVE VIDEO. Când se joacă meciul

Arsenal – Manchester City LIVE STREAM la TV ONLINE Telekom Sport 2 – etapa 1 – Premier League. Meciul Arsenal – Manchester City se joacă duminică, 12 august, de la ora 18.00, pe stadionul Emirates din Londra. Unai Emery ar putea trimite în teren următorul 11: Petr Cech – Hector Bellerin, Sokratis Papastathopoulos, Ainsley Maitland-Niles, Shkodran Mustafi – Aaron Ramsey, Lucas Torreira, Granit Xhaka, Henrikh Mkhitaryan, Mesut Ozil – Pierre-Emerick Aubameyang. Pep Guardiola s-ar putea baza pe: Ederson Moraes – Kyle Walker, John Stones, Aymeric Laporte, Benjamin Mendy – Ilkay Gundogan, Bernardo Silva, Fernandinho, Leroy Sane, Riyad Mahrez – Sergio Aguero.

Arsenal – Manchester City LIVE STREAM – etapa 1 – Premier League

Ultimele 3 partide dintre Arsenal și Manchester City au fost câștigate de cetățeni. În sezonul precedent, elevii lui Pep Guardiola s-au impus atât acasă cu scorul de 3-1, cât și în deplasare cu scorul de 3-0. Cele două echipe s-au întâlnit la începutul anului în Cupa Ligii, iar City s-a impus din nou cu scorul de 3-0. În istoria confruntărilor directe, Manchester City a câștigat de 53 de ori, 45 de partide s-au terminat la egalitate, iar Arsenal a învins de 96 de ori.

Arsenal – Manchester City LIVE TV ONLINE Telekom Sport 2

Arsenal – Manchester City va fi transmis în direct de postul de televiziune Telekom Sport 2, duminică, 12 august, de la ora 18.00. Arsenal a jucat 5 amicale în acestă vară. A învins pe Boreham Wood cu 8-0, a făcut 1-1 cu Atletico Madrid, fiind învinsă la penalty-uri cu scorul de 3-1, a zdrobit-o pe PSG cu 5-1, a trecut și de Chelsea cu 6-5, după ce în timpul regulamentar scorul a fost 1-1, iar în ultima partidă de pregătire a învins-o pe Lazio cu 2-0. De partea cealaltă, Manchester City a jucat 4 partide amicale: 0-1 cu Borussia Dortmund, 2-1 cu Liverpool, 3-2 cu Bayern Munchen și 2-0 cu Chelsea.

Arsenal – Manchester City LIVE TEXT – cote și ponturi la pariuri sportive

Manchester City este favorită să câștige partida cu Arsenal. Cetățenii au primit cotă 1,91 din partea bookmakerilor, în timp ce Arsenal are 3,85, iar un egal 3,90. De altfel, City este favorită și în acest sezon să câștige titlul, cu o cotă de 1,65. Prin comparație, Arsenal pornește cu șansa a șasea în Premier League și cotă 22,00. Aguero este favorit să înscrie în meciul dintre cele două echipe – cotă 2,00.