Se destramă Real Madrid? Arsenal oferă 60 de milioane de euro pentru un ”galactic”

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
14/03/2018, 17:56
Se destramă Real Madrid? Arsenal oferă 60 de milioane de euro pentru un ”galactic”

Cotidianul britanic Daily Star a scris, miercuri, că ”tunarii” pregătesc pentru la vară o ofertă de 60 de milioane de euro pentru a-l convinge pe mijlocaşul croat Luka Modric să părăsească Santiago Bernabeu.

Arsenal Londra nu este singurul club care vrea să-l transfere la vară pe Luka Modric. Publicaţia britanică a anunţat că de serviciile internaţionalului croat mai sunt interesate formaţiile Tottenham Hotspur, FC Liverpool şi Juventus Torino.

Arsenal i-a adus în iarnă pe Mkhitaryan şi Aubameyang

Arsene Wenger încearcă să schimbe liniile la Arsenal şi i-a adus în această iarnă pe armeanul Henrikh Mkhitaryan şi pe gabonezul Pierre-Emerick Aubameyang, după ce l-a cedat pe chilianul Alexis Sanchez la Manchester United.

Ştirea MOMENTULUI

Cum s-a bucurat un suporter orb şi surd la golul lui Coutinho. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.