Probleme pentru Arsenal! Lacazette a fost operat la genunchi. Cât va lipsi

arsenal, ostersunds, europa league, alexandre lacazette, wenger, tottenham

Arsenal are probleme de efectiv înaintea meciului cu Ostersunds din Europa League. Alexandre Lacazette este out din lotul lui Arsene Wenger.

Arsenal se deplasează pe terenul suedezilor de la Ostersunds în 16-imile Europa League. "Tunarii" se confruntă cu probleme de lot înaintea meciului de joi seara. Arsene Wenger a primit o veste proastă după înfrângerea din derby-ul Londrei, 0-1 cu Tottenham.

Alexandre Lacazette nu mai prinde primul "11" al celor de la Arsenal, locul său fiind luat de Pierre-Emerick Aubameyang. Atacantul adus de la Borussia Dortmund nu poate juca în Europa League, iar fotbalistul francez era prima opţiune a lui Wenger.

Arsenal a anunţat absenţa lui Lacazette

Atacantul de 26 de ani a suferit o intervenţie chirurgicală şi va lipsi între patru şi şase săptămâni. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial "tunarilor". "Jucătorul a fost supus unei intervenţii minore la genunchiul stâng şi are nevoie de o perioadă de recuperare cuprinsă între patru şi şase săptămâni".

Alexandre Lacazette a fost transferat de Arsenal de la Lyon în vara anului trecut. În actualul sezon, internaţionalul francez a marcat nouă goluri în cele 29 de meciuri jucate pentru formaţia din nordul Londrei.