Fotbal international

Arsenal e la nivelul Barcelonei şi al lui Manchester United! Câţi bani primesc ”tunarii” de la sponsor

Arsenal Londra a anunţat, luni, prelungirea înţelegerii cu Emirates, compania aeriană urmând să rămână sponsor pe tricouri pentru încă cinci ani.
19.02.2018 | 19:54
Arsenal e la nivelul Barcelonei şi al lui Manchester United! Câţi bani primesc ”tunarii” de la sponsor
ADVERTISEMENT

Emirates va fi sponsorul ”tunarilor” până la finalul sezonului 2023-2024, lucru care face ca acest parteneriat să fie cel mai lung din Premier League. Compania aeriană Emirates a dat în 2006 şi numele stadionului pe care joacă Arsenal.

Conform presei britanice, Arsenal Londra va primi aproximativ 225 de milioane de euro pentru cinci ani (45 de milioane de euro pe sezon). Prin această sumă, Arsenal Londra ar egala clubul Chelsea, care primeşte aceeaşi sumă anual de la Yokohama Tires.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Arsenal, Emirates mai sponsorizează şi PSG

Cei mai mulţi bani de la sponsorii care apar pe tricourile echipelor le obţin cluburile Manchester United şi FC Barcelona. ”Diavolii roşii” primesc 59 de milioane de euro anual de la Chevrolet, iar catalanii încasează 53 de milioane de euro pe sezon de la Rakuten.

Compania aeriană Emirates este sponsor pe tricouri şi la formaţia franceză Paris Saint-Germain unde plăteşte aproximativ 25 de milioane de euro anual. Însă, presa franceză a anunţat că cele două părţi renegociază în acest moment contractul.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri