Arsenal și-a luat portar din Bundesliga. A dat 25 de milioane de euro pe “noul Neuer”

Claudiu Surmei   
in Premier League
13/06/2018, 18:37
Arsenal și-a luat portar din Bundesliga. A dat 25 de milioane de euro pe “noul Neuer” GALERIE FOTO
Arsenal îl transferă pe Bernd Leno de la Bayer Leverkusen

Unai Emery face al doilea transfer de la preluarea lui Arsenal. Goalkeeperul lui Bayer Leverkusen, Bernd Leno, îi va lua locul lui Petr Cech în poarta “tunarilor”. Nemții vor primi 25 de milioane de euro pentru transferul lui Leno.

Noul tehnician al lui Arsenal nu pierde vremea și vrea să se asigure că face din timp transferurile de care are nevoie pentru a aborda cu încredere noul sezon. După ce l-a adus pe fundașul Stephan Lichtsteiner de la campioana Juventus, este foarte aproape să obțină semnătura celui supranumit “noul Neuer”. Jurnaliștii germani de la Bild scriu că Arsenal a ajuns la un acord cu Bayer Leverkusen pentru transferul goalkeeperului Bernd Leno.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Portarul a plecat de la Stuttgart și a devenit un jucător de bază în echipa lui Bayer Leverkusen. Leno îl va înlocui la Arsenal pe Petr Cech, care a ajuns la vârsta de 36 de ani. Faptul că Unai Emery întărește defensiva lui Arsenal este semnul că noul tehnician a înțeles problemele echiei și caută să le rezolve.

Arsenal plătește 25 de milioane de euro pentru transferul lui Bernd Leno

Pentru a-și asigura serviciile noului Neuer, Arsenal va plăti 25 de milioane de euro către Bayer Leverkusen. Chiar dacă are 6 selecții la echipa națională, Leno nu a fost convocat în lotul nemților pentru Campionatul Mondial din Rusia. Selecționerul Joachim Low i-a preferat pe Manuel Neuer, Kevin Trapp și Marc-Andre ter Stegen. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

304 partide a jucat Bernd Leno pentru Bayer Leverkusen

Închide ×