Premier League

Arsenal – Tottenham 4-2 în Premier League. “Tunarii” urcă pe loc de Champions League. Video

02.12.2018 | 17:58
Arsenal  Tottenham 42 in Premier League Tunarii urca pe loc de Champions League Video

Meciul Arsenal Tottenham s-a jucat duminică, 2 decembrie, în runda cu numărul 14 din Premier League. Duelul a fost unul spectaculos, cu răsturnări de scor și o eliminare pe final de meci. “Tunarii” s-au impus cu scorul de 4-2 și au egalat-o la puncte pe Tottenham, dar au devansat-o în clasament, situându-se în acest moment pe locul 4, care asigură prezența în Champions League la final de sezon, în timp ce trupa lui Pochettino a căzut pe 5.


Final de meci! Arsenal – Tottenham s-a terminat 4-2!

Minutul 85. Vertonghen primește al doilea cartonaș galben și este eliminat.

Minutul 77. Torreira înscrie pentru 4-2, din pasa lui Aubameyang.


Minutul 75. Lacazette face 3-2 pentru Arsenal.


Minutul 56. Ramsey îl găsește perfect cu o pasă pe Aubameyang, care face 2-2 cu un șut la vinclu.


Minutul 33. Harry Kane o duce pe Tottenham în avantaj, cu un gol marcat din penalty.


Minutul 31. Eriksen execută o lovitură liberă de pe partea stângă, iar Dier reia în poartă cu capul. Arsenal a reclamat offside, însă arbitrul a validat golul.


Minutul 10. Aubameyang a deschis scorul pentru “tunari” din lovitură de la 11 metri, după un henț comis în careu.


Minutul 1. S-a dat startul în partida Arsenal – Tottenham!

Update. Se știu echipele de start!

Arsenal (3-4-3): Leno – Mustafi, Sokratis, Holding – Bellerin, Torreira, Xhaka, Kolasinac – Mkhitaryan, Aubameyang, Iwobi.

Tottenham (4-1-2-1-2): Lloris – Aurier, Vertonghen, Foyth, Davies – Dier – Sissoko, Eriksen – Alli – Son, Kane.


Arsenal ocupă locul 5 în clasamentul din Premier League, cu 27 de puncte, la un singur punct de poziția a patra, ocupată de Chelsea, care asigură prezența în Champions League la finalul sezonului. Tottenham e pe 3, cu 30 de puncte, la 8 lungimi de undă în spatele liderului Manchester City și la 3 în spatele lui Liverpool.

Arsenal – Tottenham Live Stream Online pe Telekom Sport

Oboseala poate fi factorul decisiv în desfășurarea acestui meci, mai ales că Tottenham s-a duelat cu Inter Milano în Champions League la mijlocul săptămânii, în timp ce Arsenal s-a deplasat pe terenul celor de la Vorskla Poltava în Europa League. Cele două echipe sunt separate doar de 3 puncte în clasament, dar trupa antrenată de Mauricio Pochettino se poate desprinde în cazul unei victorii pe Emirates Stadium. Meciul Arsenal – Tottenham este în direct de Telekom Sport 2, duminică, de la ora 16.00.

Arsenal – Tottenham LIVE STREAM ONLINE TV Premier League pe FANATIK.RO

Partida mai poate fi urmărită în format live video pe site-ul FANATIK.RO. Koscielny, Monreal, Mavropanos și Welbeck sunt accidentați în tabăra lui Unai Emery, în timp ce Lacazette este incert. Pochettino are și el lista lui de accidentați, Trippier, Sanchez, Dembele, Wanyama și Lamela având toți probleme medicale. Arsenal are șansa să o egaleze pe Tottenham în clasament, dar pentru asta trebuie să obțină toate cele 3 puncte puse în joc. Specialiștii sunt de părere că partida s-ar putea termina, cel mai probabil, la egalitate.