Fotbal international

Arsenal transferă de la PSG! Un star din Ligue 1 vine în locul lui Alexis Sanchez

Arsene Wenger vrea să transfere un super jucător al lui PSG în locul lui Alexis Sanchez. Chilianul are şanse mari să plece în iarnă.
23.11.2017 | 16:55
Arsenal transferă de la PSG! Un star din Ligue 1 vine în locul lui Alexis Sanchez
ADVERTISEMENT

Arsenal vrea să îl împrumute pe Julian Draxler de la PSG, având din vară o opţiune de cumpărare definitivă. Starul german este nemulţumit de statutul de rezervă. Deşi e considerat unul dintre cei mai buni tineri atacanţi din lume, Draxler prinde rareori echipa la Paris.

Titularii din ofensiva la lui PSG sunt “bătuţi în cuie”. Neymar, Cavani şi Mbappe este atacul în valoare de 500 de milioane de euro al parizienilor, care au stabilit un record de goluri înscrise în grupele Champions League, 24. 

Real Madrid şi Manchester City, interesate de Alexis 

Arsene Wenger vrea să profite de situaţia delicată a lui Draxler şi vrea să îl transfere pe starul german al parizienilor în locul lui Alexis Sanchez. Chilianul are mari şanse să plece de la Arsenal după ce a refuzat să îşi prelungească înţelegerea cu echipa catalană.

ADVERTISEMENT

Alexis Sanchez este dorit de Pep Guardiola la Manchester City, dar pe fir a intrat şi Real Madrid care vrea să îl transfere pe starul chilian cu un preţ mai mic decât valoarea sa, având în vedere că în vară rămâne liber de contract. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri