Arsene Wenger a refuzat să antreneze Real Madrid! ”Și nu doar o dată”. Video

Traian Terzian   
în Fotbal international
14/02/2019, 12:59
Arsene Wenger a refuzat să antreneze Real Madrid! ”Și nu doar o dată”. Video GALERIE FOTO
Arsene Wenger a dezvăluit că a refuzat în mai multe rânduri să pregătească echipa Real Madrid

Tehnicianul francez Arsene Wenger a dezvăluit că a refuzat în mai multe rânduri să pregătească echipa Real Madrid. Fostul antrenor al formației Arsenal Londra a mărturisit că ofertele ”galacticilor” au venit în momentul în care se afla pe banca tehnică a ”tunarilor”.

”Am refuzat Real Madrid în mai multe rânduri. Toată lumea ar spune că este cel mai mare club din lume și orice manager ar fi interesat să ajungă acolo, dar eu aveam altă treabă. Acum totul s-a terminat, eu nu mai pot ajunge la Real Madrid”, a declarat tehnicianul francez la postul de televiziune beIN Sport, citat de cotidianul britanic The Mirror.

Arsene Wenger își ia la revedere de la suporterii lui Arsenal
Arsene Wenger își ia la revedere de la suporterii lui Arsenal

Arsene Wenger a refuzat să antreneze Real Madrid: ”Sunt foarte mulțumit de decizia mea”

Întrebat dacă loialitatea față de clubul Arsenal Londra l-a făcut să refuze Real Madrid, Arsene Wenger a răspuns: ”Da, eram în mijlocul unui proiect. Am construit noul stadion, a trebuit să-l plătim și am garantat că voi rămâne. Sunt foarte mulțumit de decizia mea”.

Arsene Wenger, în vârstă de 69 de ani, a fost managerul lui Arsenal Londra timp de 22 de sezoane, în perioada 1996-2018. Cu francezul pe banca tehnică, ”tunarii” au câștigat trei titluri în Premier League, șapte Cupe ale Angliei și șapte Supercupe. Însă, lanțul de iubire s-a rupt la finalul sezonului trecut, atunci când Wenger și Arsenal au decis să înceteze colaborarea pe findul tot mai multor nemulțumir venite din partea suporterilor. Aceștia îl contestau pe francez că nu poate să ducă echipa spre noi trofee.

Oficialii clubului Arsenal Londra au decis să-l aducă în locul lui Arsene Wenger pe spaniolul Unai Emery și, după disputarea a 26 de etape, ”tunarii” se află pe locul cinci în clasamentul din Premier League și sunt calificați în 16-imile de finală ale Europa League.

Închide ×