Foto. S-au săturat de Wenger. Fanii lui Arsenal, gesturi şocante peste tot în lume

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
05/02/2018, 19:43
Foto. S-au săturat de Wenger. Fanii lui Arsenal, gesturi şocante peste tot în lume GALERIE FOTO

De 14 ani nu au mai văzut suporterii lui Arsenal trofeul pentru câştigătoarea titlui în Premier League. Suporterii sunt frustraţi şi de faptul că şefii lui Arsenal au băgat mâna cu zgârcenie în vistieria clubului pentru a se alinia cerinţelor fotbalului actual, în care echipele mari se construiesc cu bani mulţi, mai ales în Premier League. 

Însă cel împotriva căruia se îndreaptă majoritatea criticilor şi furiei este antrenorul francez Arsene Wenger, despre care suporterii consideră că a sosit momentul să lase banca tehnică, pentru că a stat deja prea mult. Însă Wenger îşi vede impasibil de treaba lui, enervând şi mai mult prin nepăsarea sa.

Reacţii anti Arsene Wenger în SUA, Olanda, Thailanda şi Zimbabwe

Pe lângă numeroşii fani din Londra sau din Regat ai tunarilor există mulţi susţinători şi în afara Insulei. Un gest şocant a făcut un cipriot chiar în timpul alegerilor prezindenţiale. Pe buletinul său de vot, în locul deciziei politice s-a putut citi scris cu pixul Wenger out!

În ultimele luni astfel de reacţii s-au mai produs în Olanda, la Amsterdam, în Statele Unite, la Orlando, la un concert în Thailanda şi în Zimbabwe, în timpul unei manifestaţii împotriva preşedintelui Mugabe în noiembrie 2017.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.