Fotbal international

Foto. S-au săturat de Wenger. Fanii lui Arsenal, gesturi şocante peste tot în lume

Suporterii lui Arsenal din întreaga lume îi cer antrenorului Arsene Wenger să plece. Un fan din Cipru a făcut un gest şocant la alegerile prezidenţiale.
05.02.2018 | 19:43

De 14 ani nu au mai văzut suporterii lui Arsenal trofeul pentru câştigătoarea titlui în Premier League. Suporterii sunt frustraţi şi de faptul că şefii lui Arsenal au băgat mâna cu zgârcenie în vistieria clubului pentru a se alinia cerinţelor fotbalului actual, în care echipele mari se construiesc cu bani mulţi, mai ales în Premier League. 

Însă cel împotriva căruia se îndreaptă majoritatea criticilor şi furiei este antrenorul francez Arsene Wenger, despre care suporterii consideră că a sosit momentul să lase banca tehnică, pentru că a stat deja prea mult. Însă Wenger îşi vede impasibil de treaba lui, enervând şi mai mult prin nepăsarea sa.

Reacţii anti Arsene Wenger în SUA, Olanda, Thailanda şi Zimbabwe

Pe lângă numeroşii fani din Londra sau din Regat ai tunarilor există mulţi susţinători şi în afara Insulei. Un gest şocant a făcut un cipriot chiar în timpul alegerilor prezindenţiale. Pe buletinul său de vot, în locul deciziei politice s-a putut citi scris cu pixul Wenger out!

În ultimele luni astfel de reacţii s-au mai produs în Olanda, la Amsterdam, în Statele Unite, la Orlando, la un concert în Thailanda şi în Zimbabwe, în timpul unei manifestaţii împotriva preşedintelui Mugabe în noiembrie 2017.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri