Premier League

Arsene Wenger nu vrea să mai audă de Arsenal! “Nu a văzut niciun meci al echipei, preferă să picteze”

28.09.2018 | 09:35
Arsene Wenger nu vrea sa mai auda de Arsenal Nu a vazut niciun meci al echipei prefera sa picteze

Arsene Wenger nu vrea să mai audă de Arsenal, echipă pe care a antrenat-o timp de 22 de ani. La finalul sezonului trecut, antrenorul francez s-a despărţit de “tunari” şi este liber de contract. Prezent la gala FIFA The Best 2018, tehnicianul de 68 de ani s-a întâlnit cu un fan al echipei londoneze, care l-a întrebat ce părere are de noile achiziţii ale formaţiei, iar răspunsul a fost că nu se uită la meciurile lui Arsenal.

“Am stat de vorbă cu Arsene Wenger şi l-am întrebat ce părere are de transferurile făcute de Arsenal. Mi-a spus că nu ştie nimic despre noii jucătorii pentru că nu a urmărit niciun meci al echipei din actualul sezon. Preferă să călătorească şi să picteze. Mi-a mai spus că se relaxează în Franţa, unde vremea este frumoasă”, a declarat Niall Moran, fan al lui Arsenal, pentru The Sun.

Arsene Wenger nu vrea să mai audă de Arsenal, dar vrea să revină în fotbal

Arsene Wenger nu vrea să mai audă de Arsenal, formaţie alături de care a cunoscut cele mai mari performanţe din carieră, dar a anunţat că vrea să revină în fotbal. “Nu m-am pensionat. Aş fi făcut-o de mai mult timp. În octombrie împlinesc 69 de ani. Nu m-am gândit încă la ce voi face în viitor. Mi-am promis că în primele luni nu o să iau nicio decizie. Nu sunt îngrijorat. Nu mi-a trecut încă prin cap să nu mai antrenez”, a spus Arsene Wenger pentru L’Est Republicain.

Arsene Wenger a antrenat-o pe Arsenal între 1996 şi 2018, timp în care a obţinut 17 trofee: trei titluri de campion în Premier League, şapte Cupe ale Angliei şi şapte Supercupe ale Angliei. În plus, francezul i-a dus pe “tunari” până în finala Ligii Campionilor în sezonul 2005-06, când londonezii au fost învinşi de FC Barcelona, scor 1-2.

Arsene Wenger nu vrea să mai audă de Arsenal, echipă pe care a antrenat-o timp de 22 de ani
Arsene Wenger nu vrea să mai audă de Arsenal, echipă pe care a antrenat-o timp de 22 de ani