Fotbal international

O nouă idee trăznită marca Arsene Wenger! Soluţia care ar putea revoluţiona fotbalul

Antrenorul echipei Arsenal Londra, Arsene Wenger, este recunoscut în lumea fotbalului pentru ideile trăznite pe care le are. De această dată, francezului i-a căşunat pe perioadele de...
06.09.2017 | 10:48
O nouă idee trăznită marca Arsene Wenger! Soluţia care ar putea revoluţiona fotbalul

Antrenorul echipei Arsenal Londra, Arsene Wenger, este recunoscut în lumea fotbalului pentru ideile trăznite pe care le are. De această dată, francezului i-a căşunat pe perioadele de transferuri. Wenger îşi doreşte ca perioada de transferuri din iarnă să fie eliminată, iar jucătorii să-şi poată schimba cluburile doar în vară.

“Jucătorii care nu au fost cedaţi în vară şi care cu greu prind un loc de titular încep prin luna octombrie să se gândească unde vor juca de anul viitor. Acest lucru nu este benefic pentru cluburi. Fotbaliştii nu mai au capul la echipa unde sunt legitimaţi, iar noi antrenorii nu ne mai putem baza pe ei”, a declarat Wenger. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Arsene Wenger: “Ideal ar fi ca perioada de transferuri să se încheie cu 48 de ore înainte de începerea sezonului”

Tehnicianul francez îşi doreşte ca jucătorii să se poate tranfera doar vara. “Ideal ar fi ca perioada de transferuri să se încheie cu 48 de ore înainte de începerea sezonului şi să mai fie redeschisă abia la finalul campionatului. Ne lamentăm cu toţii că fotbalul a ajuns să fie doar un business, dar nu facem nimic să schimbăm acest lucru”, a mai afirmat francezul.

Arsene Wenger, în vârstă de 67 de ani, se află pe banca tehnică a “tunarilor” din 1996 şi a câştigat trei titluri, şapte Cupe ale Angliei şi şapte Cupe ale Ligii. El a fost extrem de contestat în ultima vreme de suporteri pentru faptul că Arsenal nu a mai cucerit titlul în Premier League de 13 ani, dar acţionarii clubului au decis păstrarea sa în funcţie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri