Arsene Wenger o va prelua pe AC Milan la începutul anului! ”Negocierile sunt avansate”

Valeriu Tache    Traian Terzian   
în AC Milan
05/11/2018, 21:41
Arsene Wenger o va prelua pe AC Milan la începutul anului! ”Negocierile sunt avansate” GALERIE FOTO
Arsene Wenger o va prelua pe AC Milan la începutul anului viitor

Tehnicianul Arsene Wenger o va prelua pe AC Milan la începutul anului viitor, urmând să-l înlocuiască pe Gennaro Gattuso. Francezul în vârstă de 69 de ani este liber de contract după ce a plecat de la Arsenal Londra în această vară.

Într-un interviu recent pentru Sky Sports, Arsene Wenger anunța că este pregătit să revină în fotbal. ”Voi fi undeva la începutul anului viitor, dar nu știu unde. M-am odihnit bine. Am urmărit o mulțime de fotbal. Mi-e dor de el”, declara tehnicianul francez.

Arsene Wenger o va prelua pe AC Milan și va avea un rol extins

Publicația franceză France Football a anunțat, luni, că Arsene Wenger o va prelua pe AC Milan de la 1 ianuarie 2019 și va avea un rol extins în cadrul clubului italian. Mai precis, francezul ar urma să fie manager, la fel cum se practică în Premier League, și va colabora îndeaproape cu directorul sportiv Leonardo.

Gennaro Gattuso îi strânge mâna lui Arsene Wenger după meciul Milan - Arsenal din Europa League, sezonul 2017-2018
Gennaro Gattuso îi strânge mâna lui Arsene Wenger după meciul Milan – Arsenal din Europa League, sezonul 2017-2018

Sursa citată precizează că Arsene Wenger este dorit la AC Milan de americanii Paul și Gordon Singer, oamenii care conduc fondul de investiții Elliot Management Corporation care a cumpărat clubul italian de la controversatul om de afaceri chinez Li Yonghong.

Milan a ajuns pe locul 4 în Serie A

Arsene Wenger, în vârstă de 69 de ani, ar reveni astfel în fotbal după o pauză de șase luni. Numele francezului a mai fost vehiculat în această toamnă pentru preluarea funcției de antrenor la Bayern Munchen, Real Madrid, Fenerbahce Istanbul, Paris Saint-Germain, Guangzhou Evergrande, dar și pe cea de selecționer a echipei naționale a Chinei.

Gennaro Gattuso, în vârstă de 40 de ani, este antrenorul echipei AC Milan din noiembrie 2017. După o perioadă extrem de dificilă, Milan traversează un început de sezon bun și ocupă locul 4 în clasamentul din Serie A după 11 etape. ”Rossoneri” au câștigat ultimele două meciuri din campionat cu goluri marcate în minutele de prelungire de fundașul Alessio Romagnoli.

Închide ×