Fotbal international

Englezii nu scapă de Wenger! Antrenorul francez e aproape de a fi demis de Arsenal, însă rămâne în Premier League

Omul care are peste 20 de ani petrecuţi pe banca lui Arsenal, francezul Arsene Wenger, rămâne în Premier League chiar dacă e dat afară de către tunari.
05.03.2018 | 19:06
Englezii nu scapă de Wenger! Antrenorul francez e aproape de a fi demis de Arsenal, însă rămâne în Premier League

Arsene Wenger a rămas, după retragerea lui Sir Alex Ferguson de pe banca lui Manchester United, unde a câştigat foarte multe trofee în 27 de ani, cel mai longeviv tehnician din Premier League. Din 1996 se află la cârma tunarilor, fiind, evident, şi antrenorul care a adus cele mai multe performanţe clubului londonez.

Însă cum tot ce e frumos începe dar trebuie să se mai şi termine, în ultimii ani popularitatea lui Wenger printre suporteri a scăzut dramatic şi idolul a ajuns să fie urât de cei care până mai ieri îl aplaudau şi îi scandau numele. După patru eşecuri consecutive în toate competiţiile nerăbdarea taberei anti-Wanger a atins cote nemaintâlnite, la ultima deplasare, la Brighton, unde Arsenal a pierdut cu 2-1, pe toată durata partidei scandându-se Wenger out!

Fanii lui Arsenal cer plecarea lui Wenger

Chiar dacă mâine şefii lui Arsenal ar decide să aplice dictonul vox populi, vox dei şi să facă anunţul mult aşteptat al îndepărtării lui Wenger, francezul nu ar avea nici o grijă că ar trebui să plece din Premier League. Pentru că este dorit insistent pe banca altui club important din prima divizie engleză.

Acest club este Everton, care din vară se va despărţi de actualul antrenor, fostul selecţioner Sam Allardyce, Wenger fiind considerat drept singurul capabil să redreseze a doua formaţie din Liverpool. Noul patron din 2016, iranianul Farhad Moshiri, îl ştie bine pe francez, pentru că a fost ani buni al doilea acţionar la Arsenal, având 15 la sută din acţiuni.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri