Fotbal international

Arsene Wenger s-ar putea lupta cu Dan Petrescu şi Cosmin Olăroiu! Ce ofertă a primit din China

18.10.2018 | 09:52
Arsene Wenger sar putea lupta cu Dan Petrescu si Cosmin Olaroiu Ce oferta a primit din China

Arsene Wenger s-ar putea lupta cu Dan Petrescu şi Cosmin Olăroiu în prima ligă din China. Antrenorul francez este liber de contract după ce s-a despărţit de Arsenal în vară, echipă pe care a pregătit-o timp de 22 de ani. Tehnicianul de 68 de ani este dorit în Asia şi a anunţat că este pregătit pentru o nouă provocare.

Presa din Anglia scrie că Arsene Wenger este dorit de Guangzhou Evergrande, formaţie care ocupă locul doi în prima ligă din China şi este antrenată în prezent de Fabio Cannavaro. Chinezii sunt pregătiţi să-i ofere un contract pe doi ani, cu un salariu de 8,6 milioane de euro pe sezon.

Arsene Wenger s-ar putea lupta cu Dan Petrescu şi Cosmin Olăroiu în 2019

Arsene Wenger s-ar putea lupta cu Dan Petrescu şi Cosmin Olăroiu în 2019, după ce antrenorul francez a declarat că este pregătit să accepte o ofertă. “Cred că o să încep să lucrez din nou de pe 1 ianuarie. Încă nu ştiu unde, dar mă simt pregătit şi sunt gata să antrenez. Am primit oferte de la mai multe echipe din întreaga lume”, a declarat Arsene Wenger pentru The Sun. Antrenorul francez a mai avut o aventură în Japonia, când a pregătit-o pe Nagoya Grampus între februarie 1995 şi septembrie 1996.

În actualul sezon din prima ligă a Chinei, Guizhou Hengfeng, echipa antrenată de Dan Petrescu, ocupă ultimul loc în campionat şi are şanse minime să se salveze de la retrogradare. Formaţia din Guiyang a obţinut 18 puncte în cele 25 de etape scurse din actuala stagiune şi este la şase puncte în spatele celor de la Chongqing Dangdai Lifan, care ocupă locul 14. De cealaltă parte, Jiangsu Suning, echipa lui Cosmin Olăroiu, ocupă locul cinci şi are şanse mici să prindă a treia poziţie, care i-ar permite calificarea play-off-ul Ligii Campionilor Asiei.

Arsene Wenger s-ar putea lupta cu Dan Petrescu şi Cosmin Olăroiu în prima ligă din China
Arsene Wenger s-ar putea lupta cu Dan Petrescu şi Cosmin Olăroiu în prima ligă din China